TwitterFacebookYoutubeRSS

rex-me han dichoEl professor de màrqueting, creativitat i innovació Josep Ma Rex presenta el llibre Me han dicho que no lo diga (pero yo pienso decirlo) a Sant Joan de les Abadesses. Serà el proper dissabte 29 de setembre, a les sis de la tarda, a l'Auditori Jaume Nunó del Palmàs.

Es tracta d'un llibre de classificació difícil sobre el món de l'empresa que no és d'humor però que provoca un somriure constant a través d'històries i anècdotes plenes de veritats que poques persones s'atreveixen a explicar. A més de la presentació, com a complement, Josep Ma Rex també farà una xerrada amb el títol "Com fer més curta la crisi?" que comptarà amb un torn obert de precs i preguntes.


Rex és professor de la UPC de la càtedra de màrqueting, creativitat i innovació per la Barcelona UPC Talent Center, professor convidat al Instituto Tecnológico de Monterrey (Mèxic) i a la Universitat de Anahuac (Mèxic). Té 40 anys d'experiència com a consultor d'empreses de primer ordre com Codorniu, Phillips, Frigo, Seat i Grup Volkswagen, entre d'altres. També és economista titulat per la Universitat Sorbona de Paris i per la Universitat de Pennsilvania.