TwitterFacebookYoutubeRSS

LOGO SJAJa ha sortit a la venda una nova edició de la revista de Sant Joan de les Abadesses amb un reportatge sobre els 125è aniversari del Centre Catòlic i els 50 anys de l'edifici del Teatre Centre. S'hi explica la història més recent, les darreres obres, les remodelacions, els últims presidents,...

També hi trobareu un article sobre el centenari del naixement del poeta santjoaní Josep Picola. Gerard Muñoz i Maria Massós seran els protagonistes de la secció de Sant Joan al món, i l'Agustín Rey de Mas les Feixes, a la del món a Sant Joan. A la secció dedicada a les entitats coneixerem els Carbassaires de Sant Joan. Sabrem com en Jordi Dorca va iniciar el seu projecte Njoy Baby de cotxets reversibles per a infants a les pàgines dedicades a nous emprenedors. Celebrarem els 40 anys de Penya Blaugrana, entrevistem a la Maria Cullell i en Josep Guillaumes després que s'hagin jubilat i viatjarem al Kirguizistan i l'Uzbekistan amb en Guifré Miquel i l'Angelina Cabré.

teatreL'últim musical del SAT, T'estimo, ets perfecte, et canviaré, de l'any 2012

Nous comerços, llibres relacionats amb el nostre poble, nòtules,... completen les pàgines del cinquè número d'aquesta. SJA és magazín semestral confeccionat per un consell de redacció de voluntaris, que treballen en coordinació amb la regidoria de Cultura de l'Ajuntament. Es pot comprar a l'Oficina de Turisme i a les llibreries de Sant Joan i té un preu de 2 euros. A més, també es poden consultar les últimes revistes en línia a través del següent enllaç:

http://santjoandelesabadesses.cat/index.php/ca/la-vila/sja.html 

 

SJA nº5 TEATRE CENTRE-2

BUF template in development mode. Please use Production for better load times.
Base Close