TwitterFacebookYoutubeRSS

alimentem 1 de 1Els divendres d'agost, tornen els sopars-espectacle medievals més divertits: Alimentem el mite. Enguany, però, amb una mala notícia. En Serralta està a punt de quedar-se sense negoci. Les males collites, les lluites de poder, la fam i sobretot l'escassetat de diners dels habitants de Sant Joan de les Abadesses han fet que aquest any en Serralta no hagi fet prou caixa per pagar el delme a l'Abat.

Però no el deixarem sol. Us convoquem a les portes de la taverna cada divendres d'agost per evitar que l'Abat, com a senyor de les seves terres, apliqui la justícia per impagament del deute. En Serralta ens necessita i no li donarem l'esquena! Tots som en Serralta! Ah, i potser a canvi ens convida a sopar...

Alimentem el mite és un sopar teatralitzat on diferents actors i actrius de Sant Joan us guiaran a través d'un viatge en el temps, tot degustant els diferents menús (també medievals) que han preparat els restauradors del poble. Tot transcorrerà a l'Era d'en Serralta, un cobert que conté una de les torres i part de la muralla medieval de la vila, datables de mitjans del segle XII.

ALIMENTEM ARTICLEEn Serralta i l'Abat durant una escena del sopar. FOTO: Carla Maideu

A més, després de cada sopar hi haurà diferents concerts per posar la cirereta a la vetllada. Hi actuaran els músics Joan Aguiar i Amadeu Rosell en un concert de música folk; Rosell repetirà amb Josep Casadevall "Carolino" que, com l'any passat, farà una demostració de cant tradicional i improvisat; també hi haurà un concert d'havaneres noves i antigues amb Fil de Cuca; i per acabar, l'últim dia comptarà amb Akualate Ensemble, un duet amb un repertori basat en la música folk tradicional i medieval de Catalunya i França. Un cop acabat el sopar s'obrirà les portes a tot el públic. L'entrada als concerts és gratuïta.

Divendres 2 d'agost - 21.30 h
Sopar-espectacle Alimentem el mite
Concert de música tradicional amb Amadeu Rosell i Joan Aguiar

Divendres 9 d'agost - 21.30 h
Sopar-espectacle Alimentem el mite
Cant improvisat amb Josep Casadevall "Carolino" i Amadeu Rosell

Divendres 16 d'agost - 21.30 h
Sopar-espectacle Alimentem el mite
Havaneres amb Fil de Cuca

Divendres 23 d'agost - 21.30 h
Sopar-espectacle Alimentem el mite
Akualata Ensemble, música tradicional i medieval catalana i francesa

 

Preu: 18 € (anticipada), 20 € (el mateix dia). nens 12 €
Hora i punt de trobada: 21.30h – Parc de la Muralla (just al costat de l'Era d'en Serralta)

Aforament limitat. Venda d'entrades fins a les 12 h del mateix divendres a l'Oficina de Turisme, tel. 972 72 05 99