4aa4f65a0b110f89653439cf21b68e46Per desè any, dissabte 30 de novembre, el Mercat de Nadal organitzat per l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, l'Ajuntament d'Ogassa i la Unió de Botiguers omplirà els principals carrers del centre de Sant Joan amb parades de productes artesans i nadalencs. A partir de les deu del matí a la plaça Major, carrer Beat Miró, passeig Comte Guifré i plaça Anselm Clavé s'hi podran comprar pessebres, figuretes, avets, complements, productes de decoració, productes alimentaris...

Com sempre, el Mercat de Nadal comptarà amb activitats paral·leles per a tots els gustos. Com a novetats, us destaquem un taller perquè els més petits elaborin i decorin els bastons del tió. També hi haurà un concert de gòspel per escalfar l'ànima i, si amb això no en teniu prou, segur que hi ajuda la xocolatada popular amenitzada pels grallers i timbalers amb nadales a ritme de percussió i de batucada, a les 18 h. I durant tot el dia, els infants podran fer passejades amb els Ponis de Planavés. En el marc d'aquesta desena edició del mercat també hi haurà espai per al III Mercat de la Joguina que aplegarà parades especialitzades en jocs i joguines. 


Il·lusionar-se amb la Unió de Botiguers té premi!

Un any més, els comerços del nostre poble adherits a la UB us proposen començar el Nadal amb un bon regal a la butxaca: un val de 100 euros en compres en les seves botigues. Per optar-hi, haureu d'omplir les butlletes que trobareu als establiments i a les parades del Mercat de Nadal, dipositar-les a l'urna que hi haurà a la plaça Anselm Clavé i creuar els dits perquè us toqui el premi en el sorteig que es farà a les 19 hores. Els grallers i timbalers posaran emoció al sorteig amb la seva percussió.

Taula d'intercanvi de joguines

El mercat acollirà, un any més, la taula d'intercanvi de joguines, un espai perquè molts nens i nenes puguin dur joguines en desús i intercanviar-les per altres. L'any passat hi varen participar una quarantena d'infants i varen intercanviar trens elèctrics, llibres i contes, trencaclosques, pianos, nines, patins...

Volem animar-vos a participar-hi, podreu intercanviar les vostres joguines a partir de les 11 del matí i fins a les 4 de la tarda al taulell que estarà situat a la plaça Major. Totes les joguines que restin al taulell i no siguin intercanviades, com en els anys anteriors, es lliuraran a nens i nenes de famílies amb dificultats econòmiques per tal que altres infants puguin rebre algun regal durant aquestes festes nadalenques.
Us agraïm la participació dels nens i nenes i les seves famílies i la col·laboració que rep de diverses entitats i organismes aquesta iniciativa.


Taller infantil de bastons de tió

De 10.30 a 13.30 h, la plaça Anselm Clavé acollirà un taller d'elaboració i ornamentació de bastons de tió. Els nens i nenes s'hauran d'esmerçar d'allò més per tal d'elaborar el seu propi bastó especialment decorat amb gomets, cintes de colors, pintura, plomes..., i preparar una de les tradicions més emblemàtiques del nostre Nadal. De ben segur que amb aquest bastó tan singular i fet per ells mateixos, amb l'ajuda d'Espectacles del Ripollès, la nit del 24 de desembre es convertirà en màgica.


Concert de gòspel a càrrec d'Esclat Gospel Junior

Esclat Gospel Junior és un cor que neix a Manresa el setembre del 2012. La seva directora, Laia Badrenas és ex cantaire del grup Esclat Gospel Singers i és membre, també, del grup Barcelona Gospel Messengers, grup participant del concurs de TV3 Oh Happy Day. Esclat Gospel Junior està format per nens i nenes de 6 a 14 anys que ens interpretaran temes gòspel i temes actuals com el Someone like you d'Adele o Price Tag de Jessie J. El concert es farà a les 17 h, a la plaça Major.


 Consulta aquí la resta d'activitats de Nadal i cap d'any


 

X Mercat de Nadal i III Mercat de la joguina

A partir de les 10 h
Parades d'artesania, joguines i productes de decoració i passejades amb ponis
Pl. Major, c. Beat Miró, pg. Comte Guifré, pl. Anselm Clavé

De 10.30 a 13.30 h
Taller infantil de bastons de tió
Pl. Anselm Clavé

De les 11 a les 16 h
Taula d'intercanvi de joguines
Pl. Major

A les 17 h
Concert d'Esclat Gospel Singers
Pl, Major

A les 18 h
Xocolatada popular i percussió amb els Grallers i Timbalers
Pl. Major i Pl. Anselm Clavé

Durant tot el dia
Il·lusiona't amb la Unió de Botiguers
El sorteig es farà a les 19 h a la pl. Anselm Clavé
Botigues i comerços de Sant Joan i pl. Anselm Clavé