stestve-2Un any més, serà un Nadal musical al nostre poble. El dijous 26 de desembre, Sant Esteve, el Palau de l'Abadia serà escenari d'un concert gratuït de Joan Amils i Eudald Dantí (piano) i Cristina Amils (veu). El concert que començarà a les 18 hores s'iniciarà amb la interpretació de peces clàssiques per a piano a quatre mans, a càrrec de Joan Amils i Eudald Dantí i en una segona part continuarà amb un repertori combinat de jazz i altres temes a càrrec de Cristina i Joan Amils.

Joan Amils és un pianista solista reconegut, alumne, entre d'altres, de Frank Marshall i Alícia de Larrocha. Ha repartit la seva dedicació a la música entre el repertori clàssic i el repertori més lleuger. Ha completat la seva activitat amb la docència així com els arranjaments i gravacions. Ha portat la seva música a tots els racons del món i a tots els continents.

Eudald Dantí és principalment organista i pianista però la seva activitat musical també l'ha portat a tocar el clavicèmbal, el clavicordi i l'harmònium. Va iniciar els seus estudis a Ripoll, els va continuar a Barcelona al Conservatori del Liceu i els va acabar a l'Escola Superior de Música de Bremen (Alemanya). La seva activitat concertant també l'ha portat a recórrer bona part d'Europa i Estats Units.

Cristina Amils es dedica a la interpretació del jazz des de fa vint anys. Va completar els seus estudis de música al Conservatori del Liceu de Barcelona, amb l'especialitat de piano, però amb el temps va anar descobrint la seva afició pel jazz vocal. Professionalment es dedica a la interpretació de conferències, activitat que combina amb el cant sempre que pot. El seu repertori inclou també cançons d'Alemanya, França, Brasil, Itàlia i altres.


Dijous 26 de desembre - 18 h
Concert de Sant Esteve
Joan Amils i Eudald Dantí (piano) i Cristina Amils (veu)
Palau de l'Abadia


 

stestve