TwitterFacebookYoutubeRSS
santi_arisa
 
Aquest dissabte 19 d'abril a les 22h tindrà lloc al Teatre Centre de Sant Joan de les Abadesses l'actuació de Santi Arisa amb l'espectacle poètico musical que porta per nom " Taverna de poetes".
 
Les entrades de l'espectacle es poden adquirir a l'Oficina de Turisme fins al mateix dissabte 19 d'abril i una hora abans a la taquilla del Teatre Centre (Passeig Comte Guifré 8). El preu de l'entrada anticipada és de 10 euros i 12 euros si es compra a la taquilla del Teatre. Les entrades no són numerades.  

 
El proper dissabte 19 d'abril a les 22h tindrà lloc al Teatre Centre de Sant Joan de les Abadesses l'actuació de Santi Arisa amb l'espectacle que porta per nom " Taverna de poetes".

" Taverna de poetes" és un espectacle poètico musical en el que es recullen diferents poemes de diferents autors de Catalunya i València. Entre ells cal esmentar : Salvador Espriu, Josep Carner, Vicent Andrés Estellés, Ferran Anell, Pere IV, Miquel Martí i Pol, entre altres.

Santi Arisa ha musicat tots els poemes de l'espectacle i els ha donat un tractament musical molt personalitzat. Els poemes són interpretats amb una gran vitalitat i passió, embolcallats d'uns efectius i subtils arranjaments musicals.

Acompanyen a Santi Arisa  en Ricard Vives (baix), Victor Nieto ( bateria), Sergi Rotllan (guitarra), Xexu (saxo's), Ernest Manchón (teclats), Jordi Blanch (saxo i veu).

Les entrades de l'espectacle es poden adquirir a l'Oficina de  Turisme fins al mateix dissabte 19 d'abril i una hora abans a la taquilla del Teatre Centre (Passeig Comte Guifré 8). El preu de l'entrada anticipada  és de 10 euros i 12 euros si es compra a la taquilla del Teatre. Les entrades no són numerades.

Aquest espectacle es organitzat des de la regidoria de cultura de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses.