TwitterFacebookYoutubeRSS

A partir del pròxim 12 de març de 2022, l’Espai Art l’Abadia acollirà "Elogi del silenci", una selecció d’obres del fons de fotografia de la Fundació Vila Casas, que ens proposen recórrer paisatges i interiors, espais sostrets a la quotidianitat més trivial, però que, sota la mirada de l’artista, esdevenen sublims.

Es tracta d’una vintena d’obres dels autors Maria Bleda i José Mª Rosa, Victoria Sambunaris, Mònica Roselló, Janelle Lynch, Teresa Romanillos, Michael Dunev, Aleydis Rispa, Francesca Llopis, Álvaro Sánchez-Montañés, i Soledad Córdoba, i que han estat realitzades entre els anys 1990 i 2019. La mostra ha estat comissariada per Natàlia Chocarro, assessora d’art del President i directora de Projectes Externs de la Fundació Vila Casas.

L’exposició s’inaugurarà el dissabte 12 de març a les 18 hores, i es podrà visitar fins al 12 de juny de 2022. L’horari d’obertura serà de dilluns a dissabte, de 10 a 14 h i de 16 a 19 h, i els diumenges, de 10 a 14 h.

El mateix dia de la inauguració es podrà veure l'obra Semeneça d'aire de la col·lecció El jardí de les Semences que l'artista Dolors Puigdemont instal·larà davant del Palau de l'Abadia.