TwitterFacebookYoutubeRSS

Torna el carnaval a Sant Joan de les Abadesses els dies 17, 18 i 19 de febrer, que comptarà com sempre amb un dissabte amb disfresses des del matí i fins a la matinada: carnestoltes amb la Unió de Botiguers, la rua i el ball; i un diumenge dedicat als més petits i petites de la casa; i aquest any, també, amb una festa precarnestoltes amb el Jovent Actiu Santjoaní, el divendres.

El divendres 17, el Jovent Actiu Santjoaní (JAS) farà una festa a l'antic escorxador amb DJs i preus populars a partir de la una de la nit. La consigna per a la festa, si hi vols anar disfressat, és que has d'anar coent, ridícul, carrincló, "hortera"...

El dissabte 18, a partir de les 10 h, es farà el Carnestoltes de dia. Les persones que es disfressin i comprin en algun establiment de la Unió de Botiguers podrà guanyar un val de 100 € (adults) i 50 € (per a menors de 18 anys) per a compres en comerços adherits.

Més tard, a les 19 h, s’iniciarà la rua des del Pavelló Municipal d’Esports per la vila. A la una de la nit, hi haurà el ball de carnestoltes amb Blú Versions, seguit del Dj Ignasi. A la mitja part del ball hi haurà l’entrega de premis del concurs. Hi haurà un premi de 50 € per disfresses individuals; 100 € per a la millor parella; 500, 300 i 150 € per a les millors carrosses; i 300, 200 i 150 € a les millors comparses. Per participar al concurs, cal inscriure’s a l’Oficina de Turisme fins al dijous 16, a les 19 h.

L’endemà, el diumenge 19 de febrer, l’actuació de Jaume Barri i una Discobaby posaran la música al carnestoltes infantil, que es farà a partir de les 17 h al Pavelló Municipal d’Esports.

El carnestoltes de Sant Joan de les Abadesses està organitzat per la Comissió de Festes, amb la col·laboració de l’Ajuntament, la Unió de Botiguers, l’Associació de Famílies d’Alumnes i La Veu.

carnaval 2023