TwitterFacebookYoutubeRSS

La setmana passa es va fer l'acte d'atorgament de la 17a edició de les beques de la Fundació La Farga adreçades al personal treballador i als seus familiars, als habitants de les Masies de Voltregà i Sant Joan de les Abadesses, i per a infants amb necessitats especials. En total, l'entitat becarà 28 persones, 8 de les quals són de la nostra vila.

La iniciativa s'emmarca dins del compromís de la Fundació de crear valor i riquesa en el nostre entorn més proper, especialment en les àrees social, cultural i formativa.

Aquest any, la Fundació La Farga celebra la 17a edició del programa de beques, que des del 2006 ha contribuït a l'educació i formació de més de 750 joves de la regió. Aquest esforç busca proporcionar oportunitats als joves perquè puguin accedir a una formació de qualitat i un futur prometedor. El coneixement, l'experiència, la innovació i el talent són alguns dels pilars que han contribuït al creixement de La Farga i, per extensió, al desenvolupament del nostre territori.

És el 17è any que es convoquen, i el sisè des que hi poden optar santjoanins i santjoanines. L’acord entre la fundació i la nostra vila es va signar l’any 2018 gràcies a la vinculació de les famílies Fisas i Guixà amb Sant Joan de les Abadesses. Aquestes beques permeten equilibrar les oportunitats dels joves de poble que s’han de desplaçar amb les dels que viuen en zones urbanes. 

202307 beques la farga 3