TwitterFacebookYoutubeRSS

La Biblioteca Josep Picola de Sant Joan de les Abadesses convida a la presentació de Confeti, la novel·la guanyadora del Premi Sant Jordi 2024, a càrrec de l'autor, Jordi Puntí. L'acompanyarà Jordi Vilarrodà, periodista i membre d'Òmnium Ripollès.  Confeti, publicada fa poques setmanes, ja està cridada a ser una de les novel·les de l'any en la nostra llengua. No us perdeu l'oportunitat de conèixer de primera mà aquesta obra premiada i conversar amb el seu autor. L'acte es farà el pròxim divendres 15 de març de 2024, a les 18 h.

D'altra banda, ja podeu passar a recollir el pròxim títol del Club de Lectura per a Adults: Orgull i prejudici de Jane Austen. En aquesta ocasió, llegirem el llibre i mirarem l'adaptació cinematogràfica de l'any 2005, protagonitzada per Keira Knigthley i Matthew Macfadyen.

El divendres 22 de març, a les 18 h, es farà la sessió on Ramon Musach ens acompanyarà per a conduir la discussió sobre el llibre i la pel·lícula. Musach ja va participar en la sessió del Club de Lectura de l'any passat amb Tomàquets Verds Fregits.

Tant el llibre com el DVD de la pel·lícula es poden trobar a la biblioteca. Si disposeu de Netflix, la pel·lícula també està disponible sota demanda.

Us esperem a la Biblioteca!

202402 Club adults Març 2024 a mida mitjana