TwitterFacebookYoutubeRSS

El 29è Festival del Comte Arnau de Sant Joan de les Abadesses, que se celebrarà entre el juliol i l’agost, ha fet públic el seu cartell en el qual destaca el grup Antònia Font, que actuaran al claustre del monestir el dissabte 20 de juliol, a les 22 h, dintre de la seva gira d’aquest 2024. El concert dels mallorquins a Sant Joan serà una oportunitat única de veure’ls en un context singular i en un format més íntim. Les entrades de tots els espectacles es posaran a la venda el pròxim dilluns 22 d’abril a través de la plataforma Ticketic.org, i també a través de l’Oficina de Turisme. Els preus són els mateixos de la venda en línia i en paper, perquè l'Ajuntament assumeix els costos de gestió de la venda digital, que es destinen a projectes del tercer sector i de l'Economia Social i Solidària.


202404 antoniafont

 
Música negra per a quan es fa fosc

Obrirà el festival, però, pel grup de gòspel-funk català Live Choir, que un directe imparable, reuneix a autèntics referents de la música negra a casa nostra. Un conjunt vibrant format per cantants, instrumentistes i directores de cor. Guiades per Sònia Moreno, ens transportaran en un viatge musical que despertarà en nosaltres el record ancestral de la nostra connexió amb la música. La seva actuació serà el dissabte 13 de juliol.

202404 LIVE CHOIR

 
L'extxarango Sergi Carbonell presentarà Crisàlide

D’altra banda, el dissabte 27 de juliol, el cantautor Sergi Carbonell, exmembre de l’enyorada banda Txarango i autor d’algunes de les cançons del seu popular cançoner, presentarà el seu darrer disc en solitari Crisàlide. A través d'una història d'amor entre dues persones dividida en sis capítols -cançons-, Sergi Carbonell engega aquest projecte amb la motxilla carregada després d'haver superat les pors del que s’estrena amb un projecte nou.

Sergi carbonell

 

Una conferència, visites dramatitzades i caminada nocturna

El festival, com és habitual, mesclarà les actuacions musicals amb altres activitats culturals. La primera de totes serà el dissabte 6 de juliol, i portarà el professor i investigador Pere Quer Aiguadé (UVic) al Palau de l’Abadia per oferir la conferència “El comte Arnau. Llocs i patrimoni literari: un panorama per al comte”.

Ja l’agost, prendran el relleu les visites guiades dramatitzades Els desitjos del comte Arnau, les nits dels dies 6, 7, 13, 14, 20 i 21 d’agost, a través de les quals es reviurà la llegenda d’Arnau, amb els personatges de la seva història i els racons més inspiradors de la vila. Finalment, el dissabte 17 d’agost, es farà la caminada nocturna Cercant les petjades del comte Arnau.

Els dissenys dels cartells del 29è Festival del Comte Arnau han estat creats pel santjoaní Pere Esquerrà.