TwitterFacebookYoutubeRSS
L'alcalde, la presidenta de Sant Joan Comerç i algunes de les guanyadores del concurs

La setmana passada es va fer el sorteig de Viles Florides, que com és habitual, va premiar 6 persones que havien comprat flors, plantes o productes de jardineria a les dues floristeries santjoanines. A més, en aquesta edició, la Unió de Botiguers - Sant Joan Comerç s'ha sumat a la iniciativa i també ha fet un concurs per premiar els 2 millors balcons i 2 millors jardins amb quatre vals de 50 euros cadascun per bescanviar en productes o serveis dels seus establiments adherits.

Viles Florides

El Programa Viles Florides, representa una oportunitat per reflexionar sobre la gestió dels jardins de Sant Joan i posar en valor la feina feta fins ara, per tal de millorar-la i aconseguir que junt amb la implicació ciutadana respectem i prenguem consciència del valor dels nostres espais verds. Perquè el nostre entorn diu molt de nosaltres, influeix en el nostre benestar personal i col·lectiu i ens projecta de cara a l’exterior.

Formar part dels pobles que participen en el Programa Viles Florides, obre noves portes al desenvolupament econòmic i turístic pel simple fet d’estar-hi inscrit, ja que es va fer difusió d’aquesta iniciativa a través de la web www.vilesflorides.cat. Així doncs, també s’espera potenciar un turisme de qualitat i que les persones que visitin Sant Joan s’interessin pel patrimoni natural del poble de la mateixa manera que ho fan pel cultural i històric.