TwitterFacebookYoutubeRSS
Camins i recorreguts de Sant Joan de les Abadesses
Camins i recorreguts de Sant Joan de les Abadesses

La situació del poble, estesa entre els vessants meridionals del Taga i de la Serra Cavallera, al N, i els vessants septentrionals de la serra de Puig Estela i el turó de Castelltallat, al SE, fa que trobem pastures verdes, boscos de pins, roures i faigs, i tot tipus de desnivells. 

 Trobareu tots els itineraris aquí. Pel que fa a l’associacionisme, la vila compta amb la Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses, que té com a objectius fomentar la tècnica i la pràctica de l’excursionisme i les activitats de muntanya en la seva diversitat, així com activitats culturals, científiques, divulgatives i educatives adreçades també a la millora i conservació de la natura. En els darrers anys també ha organitzat diverses curses esportives de muntanya com la Taga 2040 EVO o l’Ultra Trail Emmona. Per a més informació: http://www.uesantjoan.cat/.

El poble també disposa del Centre d’Educació Ambiental Alt Ter, situat al Molí Petit, i des d’on organitzen activitats de descoberta de l’entorn natural i del patrimoni històric i cultural.