TwitterFacebookYoutubeRSS

Continuen les relacions de col·laboració entre l'alberg rural Ruta del Ferro i l'Associació d'Albergs juvenils d'Anglaterra i Gales (YHA). El passat dimecres 6 de febrer, una delegació de l'entitat anglesa de YHA encapçalada pel cap de recursos humans i la cap del departament d'estades d'estiu va reunir-se amb representats de l'Ajuntament i de l'alberg i dels tècnics de joventut local i comarcal. La trobada va servir per assentar les bases d'un nou projecte conjunt que portarà nois i noies anglesos aquest estiu a l'alberg santjoaní Ruta del Ferro. Es tracta d'un repte molt gran per a les dues organitzacions ja que és la primera vegada que la YHA organitza unes colònies fora del seu país. L'associació anglesa es farà càrrec de la publicitat i de les inscripcions dels participants i l'alberg s'encarregarà d'organitzar les activitats i de l'allotjament.

trobada yhaLa delegació de YHA durant la reunió amb els membres de l'alberg, l'Ajuntament i els tècnics de joventut

Des de l'alberg Ruta del Ferro es valora molt positivament aquest acord ja que li permetrà augmentar les seves pernoctacions i també ajudarà a donar a conèixer Sant Joan de les Abadesses més enllà del nostre país.

D'altra banda, també es va tancar l'acord per realitzar, un any més, un intercanvi entre joves santjoanins i anglesos. Durant els mesos de juliol i agost prop d'una vintena de joves santjoanins podran fer de voluntaris a diferents albergs de la Gran Bretanya i joves anglesos vindran a l'alberg Ruta del Ferro també com a voluntaris a aprendre com s'hi treballa. Aquest projecte es va iniciar l'any passat amb molt bona acollida, tot i que només hi havia capacitat per a 3 joves. L'èxit de l'experiència de l'estiu passat ha permès ampliar l'oferta per intentar satisfer totes les demandes.

La col·laboració entre l'alberg santjoaní Ruta del Ferro i YHA ja va començar l'any 2011 amb un intercanvi entre treballadors i l'any passat amb l'intercanvi juvenil.

Per a més informació:
Xevi Sala Vila - 636 23 72 81
Director de l'alberg rural Ruta del Ferro
http://santjoandelesabadesses.cat/rutadelferro