TwitterFacebookYoutubeRSS

La Biblioteca Josep Picola ha programat una activitat familiar per commemorar el centenari del naixement del fotògraf Francesc Català-Roca. Es tracta d'un taller familiar titulat “Explicar amb fotografia”, el principal objectiu del qual és conèixer i familiaritzar-se amb el llenguatge fotogràfic gràcies a l'obra de Català-Roca. Durant el taller es visionarà una presentació amb fotografies seves que il·lustrin la diferència entre fotografiar persones, espais i objectes, de cara a construir un reportatge sobre l'entorn més immediat. Les persones inscrites faran imatges de l'entorn, objectes o persones al voltant del Palau de l'Abadia amb els seus mòbils (o càmeres) i se seleccionaran i es projectaran els resultats.

El taller està limitat a un màxim de 15 participants entre nens i adults acompanyants i les inscripcions es poden fer a la biblioteca a partir del dilluns 24 d'octubre. El dia del taller, els inscrits hauran de portar, com a mínim, un mòbil per grup-família participant. Poden portar càmera digital si ho prefereixen, però no s'ensenyarà a utilitzar-la. També es recomana portar carregador de l'aparell.

L'activitat es durà a terme al Palau de l'Abadia, té una durada prevista d'entre 90 i 120 minuts i compta amb el finançament de la Generalitat de Catalunya. El taller l'impartirà Neus Grifoll Draper, llicenciada en Belles Arts (UAB) i en Cinema i Audiovisuals (ESCAC) i professora de fotografia a l'Escola Elisava.

TALLER FOTOGRAFIA

Agenda biblioteca

Friday 21 de June, 11:00 h
Cloenda exposició "Ecofeminismes augmentats: clima, aigua i dones"

---
Saturday 22 de June, 11:00 h
Clausura Exposició "Ecofeminismes avançats: clima, aigua i dona"

---
Tuesday 25 de June, 00:00 h - Tot el dia
Concurs de literatura infantil i juvenil Cler 2024

---
Wednesday 26 de June, 17:00 h
Tot Sona! Estimulació musical amb Judit Sabaté

---
Friday 28 de June, 17:00 h
Club lectura infantil: Lily Mitjalluna

---
Friday 28 de June, 18:00 h
Papasseit canta

---

Horari / Contacte

Dilluns i dijous
De 10.30 a 14 h
i de 15 h a 19 h.

Dimarts i dimecres i divendres
De 15 a 19 h.

Dissabtes
De 10 h a 13 h.

Diumenges
Tancat


Anna Belén Aviles
T: 972723019
biblioteca [@] santjoandelesabadesses.cat