TwitterFacebookYoutubeRSS

L'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, en col·laboració amb l'àrea de Visual i Plàstica de l'Institut Escola Mestre Andreu, ha organitzat un concurs de dibuix per als alumnes de 6è de primària. Els participants posaran color a uns dibuixos en blanc i negre de San Luis Potosí. Les obres resultants s'exposaran als baixos de l'Ajuntament durant la Festa de El Grito.

La inauguració de l'exposició i l'entrega de premis tindran lloc al matí del dia de la festa. Els premis consistiran en material artístic i llibres d'art, proporcionats per la secció de Visual i Plàstica i la Biblioteca Josep Picola. Aquest concurs es planteja amb la voluntat de convertir-se en una tradició anual, servint de pont entre l'etapa de primària i l'inici de secundària.

La Festa de El Grito a Sant Joan de les Abadesses, que se celebra cada any per commemorar la independència de Mèxic, es fa un dissabte pròxim al 16 de setembre, que és quan el poble mexicà celebra el seu Dia de la Independència. Aquesta festivitat enforteix l'agermanament entre Sant Joan de les Abadesses i San Luis Potosí, i ofereix una jornada plena d'activitats culturals i tradicionals mexicanes.

Agenda biblioteca

mercredi 26 de juin, 17:00 h
Tot Sona! Estimulació musical amb Judit Sabaté

---
vendredi 28 de juin, 17:00 h
Club lectura infantil: Lily Mitjalluna

---
vendredi 28 de juin, 18:00 h
Papasseit canta

---

Horari / Contacte

Dilluns i dijous
De 10.30 a 14 h
i de 15 h a 19 h.

Dimarts i dimecres i divendres
De 15 a 19 h.

Dissabtes
De 10 h a 13 h.

Diumenges
Tancat


Anna Belén Aviles
T: 972723019
biblioteca [@] santjoandelesabadesses.cat