TwitterFacebookYoutubeRSS

Carolino 1 de 1Tornen els sopars medievals Alimentem el Mite a Sant Joan i ho fan amb novetats. En primer lloc, els sopars passen a fer-se els divendres d'agost en comptes dels dijous (3, 10, 17 i 24 d'agost). Una de les altres novetats és que s'ha simplificat l'espectacle fins a la seva essència i enguany no hi haurà cap recorregut sinó que Alimentem el Mite començarà directament a l'Era d'en Serralta sense que hi hagi cap recorregut ni cap representació teatral. A més cada sopar inclourà una activitat complementària diferent.

Aquest primer divendres comptarem amb l'ingeni de Carolino, acompanyat per Amadeu Rosell a la guitarra. En Josep Casadevall "Carolino" és un dels corrandistesmés populars i ha donat nom a una de les melodies que més s'utilitza en aquest tipus de cant improvisat: les corrandes d'en Carolino o de Folgueroles, el poble de Casadevall.

El concert començarà a les 22.30 h i s'obriran les portes a tothom amb l'entrada gratuïta.

- 3 d'agost: CORRANDES AMB "CAROLINO" I AMADEU ROSELL
- 10 d'agost: TALLER DE CUINA MEDIEVAL
- 17 d'agost: TAST DE VINS MEDIEVALS
- 24 d'agost: CONCERT DELS AMANTS DE LULÚ

 

Carolino i Rosell FOTO OMNIUM RIPOLLESCarolino i Amadeu Rosell durant el concert de divendres 27 de juliol organitzat per Òmnium Ripollès

Preu: 18€, nens 12 €
Hora i punt de trobada: 21.30h – Era d'en Serralta
Aforament limitat. Venda d'entrades fins a les 12 del mateix divendres a l'Oficina de Turisme, tel. 972 72 05 99