TwitterFacebookYoutubeRSS

ipoble webSergi Vidal i Judith Bassaganya han guanyat el primer premi del concurs de disseny del cartell, del programa de mà i del mocador de la Festa Major de Sant Joan de les Abadesses 2012.

iPoble reprodueix com podria ser un cartell de festa major en una tableta digital inspirada en l'iPad d'Apple, d'on també n'han tret el nom. Com a guanyadors del concurs, Vidal i Bassaganya s'enduen 200 euros.

La Comissió de Festes, organitzadora del concurs, també ha volgut premiar els altres dos primers classificats. D'aquesta manera, Judit Ruiz que ha dissenyat el cartell que ha quedat en segon lloc s'enduu tres entrades per a l'envelat de la Festa Major i tres consumicions. En tercer lloc hi ha quedat Jordi Guilleumas, que s'emporta tres consumicions pel seu cartell.

Els guanyadors i la resta de cartells estaran exposats al vestíbul de l'Ajuntament a partir del dijous 23 d'agost en horari d'oficina. La Comissió de Festes vol agrair la participació dels santjoanins i santjoanines que han presentat prop d'una quinzena de cartells.
ipoble gran

Ipoble, cartell guanyador del concurs de la Festa Major 2012

segonclass

Segon classificat del concurs de la Festa Major 2012

tercerclass

Tercer classificat del concurs de la Festa Major 2012