web-ffajulaCoincidint amb la Festa Major de Sant Joan de les Abadesses, el divendres 7 de setembre, a les 19 h, el Palau de l'Abadia va acollir la inauguració de l'exposició de l'artista Francesc Fajula i Pellicer. L'escultor i arquitecte santjoaní és professor a la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona i és membre de la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi des del 2003. Fajula ha treballat, sobretot, en escultura religiosa i el seu estil és figuratiu. Entre d'altres, és autor del Crist que hi ha davant del baldaquí de la Sagrada Família i d'unes imatges del presbiteri del mateix temple expiatori.

A més, l'escultor ha format part de diversos projectes relacionats amb la història, l'art i el patrimoni santjoaní, especialment amb el Monestir de Sant Joan de les Abadesses. Precisament, Fajula és un dels autors del llibre El monestir de Sant Joan de les Abadessesque es va publicar l'abril passat.

La inauguració va comptar amb la presència de l'autor i de la regidora de Cultura Montserrat Tallant. Escultures de terra cuita – una aproximació a la vida es podrà visitar de 10 a 14 h i de 16 a 19 h a l'Espai Art l'Abadia del Palau de l'Abadia fins a finals del mes d'octubre.



expo-fajula-cartell