TwitterFacebookYoutubeRSS

radio carrerEl proper dissabte 6 d'octubre, de 16 a 20 h, tots els membres de l'equip de l'emissora aniran passant per l'estudi improvisat a l'antiga capella de Sant Miquel de la Infermeria i oferiran un magazín especial de quatre hores per presentar els seus espais i fer un petit tastet radiofònic.

Durant el programa hi passaran diversos convidats, hi haurà petites actuacions musicals en directe i se sortejaran diversos vals que es podran intercanviar per productes als prop de 60 establiments col·laboradors de la festa. A més, l'antiga capella estarà preparada per a l'ocasió. Tothom qui s'acosti podrà escoltar l'emissió del programa en directe com si fos assegut al menjador de casa amb servei de bar inclòs.


3 hores diàries de programació pròpia
Actualment l'emissora compta amb més 20 col·laboradors que fan més de tres hores diàries de programació pròpia eminentment musical. En aquesta temporada segueixen els programes musicals Mixtures, Paupaterres, La nostra cançó, Versió original, Programa de ràdio (abans conegut com a Sant Joan sota el terror dels amants d'hemoglobina), Carraca Rock i Un dos i contrapunt. Com a novetat, s'incorpora a l'equip Arnau Sanz amb Vacaciones en el mar, també musical.

També continuen el magazín diari, la tertúlia esportiva dels dilluns, el programa El gall de la Fundació MAP i Projecte Chicago sobre noves tecnologies. La Veu també compta amb butlletins informatius diaris, de dilluns a divendres a les 19 h i en repetició l'endemà a les 8 i a les 13 h. En els propers mesos també hi ha previst que s'incorporin nous espais.

CARTELL FESTA FACEBOOK 1 de 1
La Veu es pot escoltar a través del 107.4 FM o des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet. Més informació a www.santjoandelesabadesses.cat/laveu