TwitterFacebookYoutubeRSS

Les mesures de prevenció de propagació del coronavirus SARS-CoV-2 han fet que molta gent hagi hagut de fer treball des de casa, no pugui atendre clients, ni fer o rebre classes de formació, en els millors dels casos. D'altres, s'han quedat sense feina i estan pendents de les mesures que prengui el govern de l'estat. Aquí fem un recull de continguts de santjoanins o santjoanines o de la comarca que estan generant peces audiovisuals per als seus seguidors, per tal de mantenir el contacte, entretenir o oferir part dels seus serveis en línia.

Per exemple, David Bartrina, de la gestoria Bartrina Carbó i Associats, ha analitzat les mesures econòmiques publicades al BOE fa unes hores:

 

D'altra banda, l'aventurer, emprenedor i comunicador Albert Bosch s'ha compromès a penjar un vídeo cada dia per als seus seguidors:


També l'església ha patit el període de confinament. Mossèn David Compte, vicari general del Bisbat de Vic, també està generant contingut audiovisual per als seus fidels:

 

D'altra banda, el cuiner i professor de l'Aula d'Hostaleria del Ripollès David Sanglas, amb la col·laboració de La Veu de Sant Joan, també està enregistrant uns continguts de cuina amb reflexions, receptes i recomanacions relacionades amb la gastronomia: 

Anirem ampliant aquesta pàgina amb tots els continguts que anem detectant.

Per últim, des de La Veu de Sant Joan engeguem una secció per poder donar veu als comerços, a les famílies i a les persones que esteu a casa, especialment per a la gent gran, qui més pateix del virus SARS-CoV-2. Molts no estan avesats a les noves tecnologies i els anirà bé escoltar-vos a través de la ràdio.

Si voleu participar, ens podeu enviar un àudio al grup de discussió que hem creat per a Telegram. A la part de sota, a la dreta, veureu un botó on posa "debat". Us proposem que compartiu MISSATGES DE VEU per donar ànims als veïns o veïnes, explicant què feu aquests dies, informació d'utilitat, dedicatòries per a les amistats o familiars... Anirem recollint aquests continguts i els anirem emetent durant la nostra programació.

https://t.me/laveudesantjoan