web-cartell-fm2013Jordi Garriga ha guanyat el primer premi del concurs de disseny del cartell, del programa de mà i del mocador de la Festa Major de Sant Joan de les Abadesses 2013.

Els clics estan de festa reprodueix les conegudes figures dels clics de Playmobil representant activitats i escenes típiques de la Festa Major, com ara el Ball dels Pabordes, els gegants o la bogeria. Com a guanyador del concurs, Jordi Garriga s'endú 200 euros de premi.

La Comissió de Festes, organitzadora del concurs, també ha volgut premiar els finalistes. D'aquesta manera, Laura Masias, que ha dissenyat el cartell que ha quedat en segon lloc, serà premiada amb tres entrades per a l'envelat de la Festa Major. En tercer lloc hi ha quedat Toni Llamas, que s'emportarà un obsequi de la vila.

Les obres guanyadores i la resta de cartells presentats estaran exposats al vestíbul de l'Ajuntament a partir del dilluns 2 de setembre en horari d'oficina. La Comissió de Festes vol agrair la participació dels santjoanins i santjoanines que han presentat prop d'una desena de cartells.

cartell-fm-13

Els clics estan de festa, cartell guanyador del concurs de la Festa Major 2013

 segon-concurs-fm-13

 Segon classificat del concurs de cartells de la Festa Major 2013

 

tercer-concurs-fm-13

 Tercer classificat del concurs de cartells de la Festa Major 2013