TwitterFacebookYoutubeRSS

Aquest any, amb motiu del vintè aniversari del Cicle de Representacions del Mite del Comte Arnau, s’ha creat una activitat nova, un espectacle de carrer dissenyat per la regidoria de Cultura amb la col·laboració de persones i entitats implicades en el món cultural santjoaní, en què poden participar tots els santjoanins i santjoanins que vulguin, i que donarà el tret de sortida al cicle, conjuntament amb la conferència inicial.

Es tracta d’una processó pagana que acompanyarà el comte Arnau i el seu cavall, des de Les Cinc Fonts fins a la plaça Major, passant pel Palau de l’Abadia, on el Comte recollirà l’Abadessa amb el seu cavall.

Al seguici del comte Arnau i el seu cavall l'acompanyaran les ànimes en pena encaputxades, els focs follets, un retronar de tambors que marcaran el pas de seguir, estendards… Tothom qui vulgui formar part del seguici pot posar-se en contacte amb l’Oficina de Turisme on se’ls donarà tota la informació necessària per participar-hi. 

Si quan cau la nit, sentiu els udols dels llops i el clam d'un corn... Amagueu-vos a les vostres cases, tanqueu portes i finestres! l'ànima del comte, sorgirà de les tenebres, cavalcant condemnada, per trobar el seu amor. Aneu amb compte si us creueu amb el seu seguici de torxes i foc, ja que qui amb els seus ulls el vegin, hi quedaran també lligats per tota l'eternitat!


Dissabte 11 de juliol de 2015 - 22h
Les ànimes del comte. L’espectre del comte Arnau i la processió d’esperits condemnats
Inici a Les Cinc Fonts

Per participar-hi com a seguici, truqueu a l’Oficina de Turisme:

Palau de l’Abadia - Oficina de Turisme
Plaça de l’Abadia, 9
17860 Sant Joan de les Abadesses
Telèfon 972 72 05 99 - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

201507-CARTELL-ANIMES-COMTE