TwitterFacebookYoutubeRSS

Els primers pressupostos participatius de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses han arribat a la fase final, en què els veïns i veïnes escolliran quina de les 11 propostes finalistes es duran a terme. Totes les persones majors de 16 anys que estiguin empadronades a la vila abans del febrer de 2021 podran emetre el seu vot a través de les butlletes en paper que s’han enviat a les llars i que trobaran als punts de votació o a través d’internet, accedint-hi a través de l’apartat de participació de la web del consistori (http://participa.santjoandelesabadesses.cat). Donada la situació de crisi sanitària provocada per la Covid-19 recomanem votar a través d’internet, reservant-se prioritàriament el vot presencial a qui no pugui votar en línia. El període de votació estarà obert des del 28 d’abril i fins al 19 de maig de 2021 (ambdós inclosos).

VOTA EN LÍNIA 

Tercera vegada en què es demana l’opinió a la ciutadania en aquest procés

Els primers pressupostos participatius de Sant Joan de les Abadesses, amb una dotació de 40.000 €, es varen iniciar el novembre de l’any passat. En la primera fase es va demanar a persones i entitats que presentessin propostes. De 144 propostes presentades, 79 varen ser descartades perquè no complien amb les normes, 2 ja estaven previstes, i 62 varen ser acceptades (i agrupades en 42, ja que hi havia veïns i veïnes que havien presentat propostes semblants).

El passat 13 de març, es va tornar a demanar la participació ciutadana en un taller de priorització de propostes en el qual es varen escollir les 11 finalistes pel seu interès col·lectiu: la renovació dels serveis del Pavelló Municipal d’Esports; la supressió de barreres arquitectòniques al passeig de La Plana; la supressió de barreres arquitectòniques a la carretera de Ripoll i al Pla del Roser; la supressió de barreres arquitectòniques al recorregut de la plaça Major fins al Consultori Local; millores a la Llar d’Infants El Molí Petit la construcció d’espais d’aixopluc als patis de Primària i Secundària de l’Institut Escola Mestre Andreu; millores a l’edifici de Primària; la pavimentació de la pista de Primària; la millora de la seguretat al parc infantil de la plaça Abadessa Emma i l’Abadia; i la millora de la palanca de la Batllia.

Del 28 d’abril al 19 de maig de 2021
Fase final de votació dels Pressupostos participatius 2011
http://participa.santjoandelesabadesses.cat