fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • La Vila
  • Notícies
  • Ja pots votar les propostes dels 1rs pressupostos participatius de Sant Joan de les Abadesses

Ja pots votar les propostes dels 1rs pressupostos participatius de Sant Joan de les Abadesses

Els primers pressupostos participatius de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses han arribat a la fase final, en què els veïns i veïnes escolliran quina de les 11 propostes finalistes es duran a terme. Totes les persones majors de 16 anys que estiguin empadronades a la vila abans del febrer de 2021 podran emetre el seu vot a través de les butlletes en paper que s’han enviat a les llars i que trobaran als punts de votació o a través d’internet, accedint-hi a través de l’apartat de participació de la web del consistori (http://participa.santjoandelesabadesses.cat). Donada la situació de crisi sanitària provocada per la Covid-19 recomanem votar a través d’internet, reservant-se prioritàriament el vot presencial a qui no pugui votar en línia. El període de votació estarà obert des del 28 d’abril i fins al 19 de maig de 2021 (ambdós inclosos).

VOTA EN LÍNIA 

Tercera vegada en què es demana l’opinió a la ciutadania en aquest procés

Els primers pressupostos participatius de Sant Joan de les Abadesses, amb una dotació de 40.000 €, es varen iniciar el novembre de l’any passat. En la primera fase es va demanar a persones i entitats que presentessin propostes. De 144 propostes presentades, 79 varen ser descartades perquè no complien amb les normes, 2 ja estaven previstes, i 62 varen ser acceptades (i agrupades en 42, ja que hi havia veïns i veïnes que havien presentat propostes semblants).

El passat 13 de març, es va tornar a demanar la participació ciutadana en un taller de priorització de propostes en el qual es varen escollir les 11 finalistes pel seu interès col·lectiu: la renovació dels serveis del Pavelló Municipal d’Esports; la supressió de barreres arquitectòniques al passeig de La Plana; la supressió de barreres arquitectòniques a la carretera de Ripoll i al Pla del Roser; la supressió de barreres arquitectòniques al recorregut de la plaça Major fins al Consultori Local; millores a la Llar d’Infants El Molí Petit la construcció d’espais d’aixopluc als patis de Primària i Secundària de l’Institut Escola Mestre Andreu; millores a l’edifici de Primària; la pavimentació de la pista de Primària; la millora de la seguretat al parc infantil de la plaça Abadessa Emma i l’Abadia; i la millora de la palanca de la Batllia.

Del 28 d’abril al 19 de maig de 2021
Fase final de votació dels Pressupostos participatius 2011
http://participa.santjoandelesabadesses.cat