TwitterFacebookYoutubeRSS

ACTUALITZACIÓ: L’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, la Comissió de Festes i els membres del grup han decidit ajornar el concert que hi havia previst aquest pròxim dijous 6 de gener de 2022 al Teatre Centre, per tal de buscar una nova data més favorable, tenint en compte la situació actual de la pandèmia de Covid-19. Les dues parts reprogramaran l’espectacle més endavant per tal que l’experiència sigui el millor possible. Les persones que han comprat l’entrada rebran les instruccions al correu electrònic amb el qual varen fer la gestió per tal de tramitar el retorn dels diners.

 

disCOVERing Robert Johnson és el nom del treball que han editat The Rusties Blues Band aquest 2021, i que presentaran al Teatre Centre de Sant Joan de les Abadesses el dijous, 6 de gener de 2022, a les 19 h. Les entrades ja estan a la venda a Codetickets.

The Rustes Blues Band és una formació de la Garrotxa, en la que hi canta i també hi toca la guitarra i l’harmònica -entre d’altres- el ripollès Miquel Grifell, membre també dels Randellaires. El disc inclou 11 temes del bluesman Robert Johnson, versionats, com expliquen al cartó del disc dissenyat per Ferran Caselles, “des del màxim respecte i humilitat". Es diu que Johnson va vendre l’ànima al diable, ja que després de desaparèixer durant més d’un any, va passar de ser un guitarrista mediocre a ser un dels músics més influents de la història del blues.

Més que música en directe
Com ja varen demostrar amb l’espectacle ‘Viatjant pels camins del Blues’, el grup no es limita a interpretar les cançons, sinó que també hi ha el valor afegit de les narracions, els comentaris i un suport audiovisual que, en aquest cas, també ens permetrà acostar-nos a la vida de Robert Johnson i pel blues que es feia en aquell moment a altres llocs com Chicago i San Francisco, per exemple.

📅 Dijous 6 de gener de 2022 - 🕘 19 h
disCovering Robert Johnson, amb The Rusties Blues Band
📍 Teatre Centre
🎫 Entrades a 10€ a la venda a Codetickets

Cartell Rusties Blues Band Reis