TwitterFacebookYoutubeRSS

Es varen recaptar 700 euros i el CPE Abadessenc en va aportar 300 més. Més de 50 persones varen jugar al torneig de pàdel.

El Club Piscines i Esports Abadessenc (CPE Abadessenc), amb la col·laboració de l'Associació de Dones, l'Agrupació Sardanista, el Grup Esplai Somnis, la delegació de la Fundació Oncolliga Girona, la Unió de Botiguers, l'Ajuntament de Sant Joan i La Veu varen recollir 700 euros amb les diferents activitats que es varen organitzar aquest diumenge per donar suport a La Marató de TV3, que enguany destinava la iniciativa a la lluita contra el càncer.

Més de 50 persones varen participar al torneig de pàdel que en la categoria femenina interclubs varen guanyar les santjoanines Concepció Formatgé i Mireia Formatgé, i en la masculina Jordi Moyes i Miquel Serrano. A més de les nombrosos participants que varen tenir les dues pistes plenes de les 10 del matí a les 21 hores, per les instal·lacions del club també varen passar-hi centenars de santjoanins per esmorzar, berenar o dinar-hi i col·laborar amb la causa.

La jornada també va servir per fer la inauguració oficial de la segona pista de pàdel que segons Jordi Roquer, membre de la junta del CPE Abadessenc, respon a una demanda creixent d'aquest esport. De fet, l'èxit del pàdel a la comarca i a Sant Joan ha fet que el club, tot i rebre una ajuda de l'Ajuntament, hagi pogut fer-se càrrec de gran part de la inversió necessària per construir la segona pista. De totes maneres, encara que el pàdel sigui l'esport de moda a Sant Joan, cal remarcar que el CPE Abadessenc fa pocs dies ha aconseguit pujar a la categoria or del tennis gironí.

marato1

Descarrega la fotografia en alta resolució

 marato2

Descarrega la fotografia en alta resolució