fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS

Campanya 'Reactivem Sant Joan'. Requisits per accedir-hi

L’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses donarà una ajuda de 100 euros a persones que hagin patit la crisi econòmica derivada de la Covid-19. L’ajuda no es farà de forma directa amb diners, sinó a través d’uns vals que podran ser canviats per productes als establiments comercials de la vila que s’adhereixin a la iniciativa, així l’ajuda acabarà incidint també en el teixit comercial local. En aquest article trobareu la informació per optar a una ajuda, un conjunt de preguntes i respostes habituals, i informació per adherir-vos a la iniciativa com a comerç.

Continuar llegint

Mònica Bertran i Raimond Aguiló guanyen el X Certamen Literari Joan Maragall

El dilluns 22 de juny es va resoldre el X Certamen Literari Joan Maragall, una edició que va quedar ajornada a causa de l’arribada de la Covid-19. El tancament dels centres escolars també va forçar a suspendre la categoria infantil on participaven alumnes de l’Institut Escola Mestre Andreu, i no s’han acabat celebrant cap dels actes previstos d’entrega de premis. En la categoria d’adults, es van presentar vint-i-dues narratives i quinze poesies.

Continuar llegint

Presentació del 25è Festival del Comte Arnau

Dilluns 29 de juny, a les 12 h, es presentarà en línia la vint-i-cinquena edició del Festival del Comte Arnau. L’acte comptarà amb la presència de la regidora de Cultura, Maria Rosa Fraxanet, els membres de la Comissió del Comte Arnau, Marcel Miquel i Jordi Vilarrodà, i la dissenyadora dels cartells d’aquesta edició, Marina Cubí.

El Consistori Juvenil organitzarà dues sortides a la natura i dos espectacles per l’inici del curs

El Consistori Juvenil de Sant Joan de les Abadesses va celebrar dilluns l’última sessió plenària d’aquest curs. Es va fer de forma telemàtica i varen participar-hi sis regidors i regidores d’aquest nou ens constituït el passat gener, la seva alcaldessa Jana Regué, però també l’alcalde de Sant Joan de les Abadesses, Ramon Roqué; la regidora d’Ensenyament, Montserrat Tallant; els regidors Sergi Albrich i Elisenda Guillaumes, i representants del professorat de l’Institut Escola Mestre Andreu.

Continuar llegint