fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS

Un eix cívic unirà la plaça Clavé amb la Coromina del Bac

Un eix viari connectarà la plaça Clavé i la Coromina del Bac a través d’un itinerari reservat per a bicicletes, patinets i altres vehicles d’ús personal, en especial, cadires de rodes. Aquesta nova ruta enllaçarà diversos equipaments com la Fundació Emma, el Consultori Local, el Camp Municipal d’Esports i el pavelló, o l’Institut Escola Mestre Andreu. Actualment, per exemple, ja hi ha infants que van al centre escolar en bicicleta, tot i que això els obliga a circular a prop dels vehicles i compartint calçada, amb el perill que això pot comportar.

Continuar llegint

La Biblioteca Josep Picola amplia horaris i també obrirà el dilluns i el dijous al matí

La Biblioteca Municipal Josep Picola de Sant Joan de les Abadesses ha ampliat els seus horaris d’obertura i, a més d’oferir els seus serveis de dilluns a divendres, de 15 a 19 h, i els dissabtes, de 10 a 13 h, també obrirà els dilluns i els dijous, de 10.30 a 14 hores. L’augment d’hores d’obertura correspon a la voluntat de seguir treballant pel creixement d’aquest equipament municipal, que en els darrers anys ha anat sumant persones usuàries i acreixent els préstecs, però també dos clubs de lectura i activitats relacionades amb els llibres, així com la relació d’intercanvi amb els centres escolars amb visites i préstecs especials, les recomanacions de contes i llibres per edats o la iniciativa “Guanyem un estiu lector”.

Continuar llegint

Arribada dels Reis Mags a la nostra vila

Hem rebut una comunicació dels Reis Mags que ens confirmen la seva arribada a la nostra vila i ens expliquen com rebran els infants perquè tots puguin viure aquesta nit màgica tot i el context que vivim. Ses Majestats arribaran a la nostra vila pel Pont Nou a les 18.30 h, seguiran per la ctra. de Camprodon i baixaran pel carrer Mestre Andreu, fins al passeig comte Guifré. A partir d'aquí cada rei farà un recorregut diferent fins a la plaça Major. Caldrà seguir el rei amb qui es vulgui tenir audiència i entrar a la plaça per un carrer concret. S'ha de respectar la distància de seguretat entre famílies i cal dur mascareta.

Continuar llegint

AJORNAT Els Reis porten blues: The Rusties Blues Band

ACTUALITZACIÓ: L’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, la Comissió de Festes i els membres del grup han decidit ajornar el concert que hi havia previst aquest pròxim dijous 6 de gener de 2022 al Teatre Centre, per tal de buscar una nova data més favorable, tenint en compte la situació actual de la pandèmia de Covid-19. Les dues parts reprogramaran l’espectacle més endavant per tal que l’experiència sigui el millor possible. Les persones que han comprat l’entrada rebran les instruccions al correu electrònic amb el qual varen fer la gestió per tal de tramitar el retorn dels diners.

Continuar llegint

Els regidors i regidores del 3r Consistori Juvenil escullen Oriol Camprubí com a nou alcalde

Aquest dilluns 13 de desembre de 2021 es va celebrar el ple de constitució del Consistori Juvenil, a la sala de plens de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses. En l’acte, els representants i les representants de l’alumnat escollits per a formar-ne part varen prendre possessió del càrrec i també varen escollir el nou alcalde.

Continuar llegint