fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS

A partir del 14 de maig, es podran demanar les ajudes a titulars de bars, cafeteries i restaurants

A partir d’aquest divendres 14 de maig de 2021, després que les bases es publiquin al Butlletí Oficial de la Província (BOP) de Girona, s’obrirà el termini per a la presentació de sol·licituds per als ajuts extraordinaris a professionals i persones en règim especial d’autònoms que siguin titulars de bars, cafeteries i restaurants de Sant Joan de les Abadesses, que l’Ajuntament va aprovar en la sessió plenària del passat 31 de març de 2021.

Continuar llegint

Roser Ramon i Irene Vidal guanyen l’onzena edició del Certamen literari Joan Maragall

Irene Vidal Garcia (a l'esquerra de la foto) guanya el primer premi en la categoria poesia amb Una flor, i Roser Ramon Carrasquer (a la dreta de la foto), el primer premi en la categoria narrativa amb l’obra Amigues inseparables. Ambdues s’enduen 200 euros de premi.

Continuar llegint

El Palau de l’Abadia acollirà l’exposició pòstuma Lluís Curós. Memòria de l’artista olotí

"Lluís Curós. Memòria" és la mostra de l’artista Lluís Curós i Morató (Olot, 1886-1979) que acollirà el Palau de l’Abadia a partir del pròxim 8 de maig i fins al 13 de juny. L’exposició vol ser un sentit homenatge a la seva persona i obra, al mateix temps que es vol reivindicar la seva vàlua immarcescible pel pas del temps.

Continuar llegint

Judit Neddermann presentarà 'Aire' al Teatre Centre

La cantant i compositora Judit Neddermann serà a Sant Joan de les Abadesses presentant el seu darrer disc Aire, dins del Cicle Hivern-Primavera del SAT Teatre Centre, el pròxim dissabte 15 de maig. Aire és el seu quart àlbum i també és el primer que grava en castellà. Un revelador viatge a Cuba, el vincle amb Alejandro Sanz –qui la va esperonar perquè provés de compondre en castellà– i el seu interès per conquerir altres espais de creativitat, la van animar a prendre aquest nou camí d'expressió. Les cançons d'Aire es van gestar a Vilassar de Mar, el poble on què Judit va néixer fa vint-i-nou anys, el lloc on va formar els seus primers grups, on va créixer abans de mudar-se a Barcelona per estudiar amb la primera promoció homologada del Taller de Músics. El disc ha estat produït pel multiinstrumentista Arnau Figueres.

Continuar llegint

Ja pots votar les propostes dels 1rs pressupostos participatius de Sant Joan de les Abadesses

Els primers pressupostos participatius de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses han arribat a la fase final, en què els veïns i veïnes escolliran quina de les 11 propostes finalistes es duran a terme. Totes les persones majors de 16 anys que estiguin empadronades a la vila abans del febrer de 2021 podran emetre el seu vot a través de les butlletes en paper que s’han enviat a les llars i que trobaran als punts de votació o a través d’internet, accedint-hi a través de l’apartat de participació de la web del consistori (http://participa.santjoandelesabadesses.cat). Donada la situació de crisi sanitària provocada per la Covid-19 recomanem votar a través d’internet, reservant-se prioritàriament el vot presencial a qui no pugui votar en línia. El període de votació estarà obert des del 28 d’abril i fins al 19 de maig de 2021 (ambdós inclosos).

VOTA EN LÍNIA 

Continuar llegint