TwitterFacebookYoutubeRSS

‘Territori 17’ un magazín de ràdio que uneix el Vallès Oriental, el Moianès, Osona i el Ripollès

El Vallès Oriental, el Moianès, Osona i el Ripollès són quatre comarques unides per dues infraestructures, la C-17 i la línia R3. Tenen realitats pròpies, però també punts de connexió que explora el nou magazín de ràdio 'Territori 17', que combina informació i entreteniment i que ja es pot escoltar de dilluns a divendres, de 9 a 12 h, a La Veu de Sant Joan i altres emissores del territori.

Continuar llegint

0
0
1
s2smodern
Comparteix Sant Joan

“Clar i fosc” d’Àlex Nogué, a l’Espai Art l’Abadia

Des del dissabte 23 de febrer i fins al 5 de maig, l'Espai Art l'Abadia del Palau de l'Abadia de Sant Joan de les Abadesses exposarà més d'una vintena d'obres de la sèrie "Clar i fosc", d'Àlex Nogué. Es tracta d'un treball de taller amb obres independents iniciat a partir de l'exploració simbòlica del concepte renaixentista de la llum i les ombres.

Continuar llegint

0
0
1
s2smodern

Exposició: "Del Centre Montserrat a La Fundació MAP"

L'exposició Del Centre Montserrat a la Fundació MAP, realitzada amb motiu dels 50 anys de serveis a les persones amb discapacitat al Ripollès, farà parada a Sant Joan de les Abadesses. Després d'haver visitat Ripoll, Campdevànol i Sant Pau de Segúries, la mostra es podrà veure al Palau de l'Abadia de Sant Joan durant gairebé tot el mes de febrer: des del dia 1 fins al 24.

Continuar llegint

0
0
1
s2smodern

El conseller d'Educació, Josep Bargalló, inaugura l'Institut Escola Mestre Andreu

Avui el conseller d'Educació, Josep Bargalló, ha inaugurat oficialment l'edifici de Secundària de l'Institut Escola Mestre Andreu. Després d'una visita a les instal·lacions s'ha fet una reunió amb representants de la comunitat educativa i, més tard, un acte on el conseller s'ha compromès a incloure la segona part del projecte -l'edifici d'Infantil i Primària- a la planificació del Departament d'Educació. La jornada ha acabat amb un recull de desitjos que alumnes, professors i l'AMPA, han dipositat en un pot de conserva, com a metàfora dels ingredients que calen per continuar amb el dia a dia del centre, i que la majoria feien referència a la necessitat d'estar agrupats en un mateix edifici, fet imprescindible per a un projecte educatiu transversal com el de Sant Joan de les Abadesses.

Continuar llegint

0
0
1
s2smodern

Projecció de la pel·lícula 'Pàtria. La llegenda d'Otger Cataló i els nou barons de la fama'

Aquest dissabte 26 de gener, a les 18 h, al Palau de l'Abadia, tindrà lloc la projecció de la pel·lícula Pàtria. La llegenda d'Otger Cataló i els nou barons de la fama, de la productora Dejavu Films. L'acte comptarà amb la presència del director, Joan Frank Charansonnet, i dels actors Alba López i Xavi Prat. L'entrada és gratuïta.

Continuar llegint

0
0
1
s2smodern