fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS

Treu-te el títol de monitor o monitora aquesta tardor

L’àrea de Joventut del Ripollès del Consell Comarcal del Ripollès us proposa aconseguir el títol de monitor o monitora d’activitats en el lleure infantil i juvenil aquesta tardor, amb la col·laboració dels ajuntaments de Sant Joan de les Abadesses, Camprodon, Llanars, Molló, Sant Pau de Segúries i Vilallonga de Ter.

Continuar llegint

Fase final de votació dels Pressupostos Participatius 2022-2023

Es tracta d’una iniciativa d’aprofundiment democràtic a través del qual els ciutadans i ciutadanes podeu decidir de manera directa en què invertir 50.000 € de la partida d’inversions del pressupost municipal. Des del 19 de setembre fins al 9 d'octubre teniu temps de votar.

Continuar llegint

El Campionat de Catalunya de curses per muntanya retorna a Sant Joan de les Abadesses

El pròxim diumenge 18 de setembre del 2022, a Sant Joan de les Abadesses, al Ripollès, s’hi decidirà la campiona i el campió de Catalunya de curses per muntanya del 2022 a la seva emblemàtica Taga2040. La cursa, liderada per la Unió Excursionista Sant Joan de les Abadesses, i amb el suport de la Federació Catalana d’Entitats Extursionistes de Catalunya (FEEC) celebrarà la seva vint-i-tresena edició sent també la cinquena i penúltima prova puntuable per la Copa Catalana de curses per muntanya del 2022.

Continuar llegint

Passejada literària 'La Catalunya dels Furs Carlins'

El dissabte 17 de setembre, La Setmana del Llibre en Català, amb la col·laboració d'Òmnium Ripollès i la fundació Lo Pardal, organitzen l’itinerari ‘La Diputació de Sant Joan de les Abadesses. Un intent d’autogovern desconegut de les guerres carlines (1874-1875)’. Es tracta d’un recorregut per llocs de Sant Joan relacionats amb aquest moment històric que guiarà el professor Lluís Ferran Toledo, autor del llibre La Catalunya dels furs carlins (2022, Ed. Rosa dels Vents) Aquesta iniciativa forma part d’un conjunt d’itineraris relacionats amb obres de literatura o assaig que s’organitzen amb motiu de la Setmana del Llibre en Català, i que tenen lloc en diversos indrets del país. La sortida és a les 17 h davant del Palau de l’Abadia (Oficina de Turisme). L’activitat és oberta a tothom i la inscripció es pot fer en el mateix moment de la sortida.

Continuar llegint

La Festa del Grito recupera del tot el seu vessant social i de trobada

Després dels actes en línia del 2020 i d’una festa sense parades de menjar el 2021, la Festa del Grito de Sant Joan de les Abadesses recuperarà l’essència que l’ha convertit en una cita important en el calendari dels mexicans i mexicanes a Catalunya.

Continuar llegint