fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS

Àrea de parapent

Ogassa i Sant Joan de les Abadesses disposen d’una autorització de la Generalitat per poder practicar parapent aprofitant el desnivell de l’entorn, el clima, el vent i l’orientació de la vall.

Continuar llegint

Camp Municipal d’Esports

Camp Municipal d’Esports

Hi competeix el primer equip del C.E. Abadessenc (2ona Catalana grup 1), l'Abadessenc B ( 4rta Catalana grup 27) i els veterans. També hi juga les diferents categories del futbol base de la Fundescam. Es tracta d’un terreny de 100 x 62 metres de gespa artificial amb llum artificial. Hi ha 4 vestuaris col·lectius amb dutxes, i 2 vestuaris individuals amb dutxes per als àrbitres.

Pista de bàsquet de la plaça Barcelona

Pista de bàsquet de la plaça Barcelona

Està feta de formigó, es troba a un lateral del Pavelló Municipal d’Esports, a la plaça Barcelona, i té unes dimensions de 15 x 28 metres quadrats, i disposa d’il·luminació artificial. Les llums artificials estan en funcionament durant l'hivern, de dilluns a dijous, fins a les 21 hores, i divendres i dissabtes, fins a les 22 h. A l'estiu, tots aquests horaris s'amplien en una hora.

 

 

Skate Park

Skate Park Sant Joan de les Abadesses

L’Skate Park està situat al costat de la pista de bàsquet, a la plaça Barcelona. Consta de tres mòduls insonors: dues rampes, model quarter pipe i smooth bank, i un launch amb barana. Disposa d’il·luminació artificial que s'acciona a través d'un polsador.

Continuar llegint

Camins i recorreguts

Camins i recorreguts de Sant Joan de les Abadesses

La situació del poble, estesa entre els vessants meridionals del Taga i de la Serra Cavallera, al N, i els vessants septentrionals de la serra de Puig Estela i el turó de Castelltallat, al SE, fa que trobem pastures verdes, boscos de pins, roures i faigs, i tot tipus de desnivells. 

Continuar llegint

Zona de pesca i caça

Zona de pesca i caça de Sant Joan de les Abadesses

A Sant Joan de les Abadesses s’hi practica la pesca de salmònids al riu Ter, entre les rescloses de Ribamala i la de la Colònia Llaudet. La pesca s’ha de fer dintre del període hàbil de pesca i cal llicència i permís.  També hi ha una associació de caça, Societat de Caça El Pirineu, que practiquen la caça i organitzen jornades de tir al plat.

Continuar llegint

Pavelló Municipal d’Esports i gimnàs

Pavelló Municipal d’Esports i gimnàs

 

Disposa d’una pista pavimentada amb un tractament superficial de 40 x 20 metres. La grada té una capacitat de 380 seients. S’hi pot practicar futbol sala, bàsquet, handbol, tennis i voleibol. Té 4 vestuaris col·lectius amb dutxes, 2 vestuaris individuals amb amb dutxa, lavabos, servei de bar i connexió a internet.

Continuar llegint

Piscina Municipal, pàdel i tennis

Piscina Municipal i pistes de pàdel i tennis

La Piscina Municipal i les pistes de pàdel i tennis són a l’avinguda La Plana s/n i estan gestionades pel Club Piscines i Esports Abadessenc. La piscina és descoberta i només està oberta a l’estiu. Fa 12 x 25 metres i disposa de vestuaris amb dutxes, infermeria, lavabos i bar.

Continuar llegint

Camp de futbol al Parc de l’Estació

Camp de futbol de sorra del Parc de l’Estació

Camp de terra amb porteries de futbol, amb unes dimensions de 25 x 55 metres, i amb il·luminació artificial. Està situat just al costat de l'Alberg Ruta del Ferro, i de la via verda Ruta del Ferro i del Carbó. L'accés a les instal·lacions és lliure i no cal cap tipus de reserva per utilitzar l'espai.

Ruta del Ferro i del Carbó

Ruta del Ferro i del Carbó

La Ruta del Ferro i del Carbó és un traçat de via verda de 12 km. Segueix l'antic traçat de la via del tren i les vagonetes que portaven el carbó de les mines d'Ogassa. És ideal per fer en família, en bicicleta o a peu, per la seva poca dificultat.

Continuar llegint

Bicicletes tot terreny (BTT)

Bicicletes tot terreny (BTT) Sant Joan de les Abadesses

Pels amants de la BTT, el Ripollès us proposa diversos circuits de grans desnivells i dificultat. El Centre BTT del Ripollès us ofereix 21 rutes homologades i senyalitzades, amb diferents graus de dificultat. Trobareu el Punt d'Acolliment a l'Alberg rural La Ruta del Ferro, situat al Parc de l'Estació de Sant Joan, i s'hi ofereix informació sobre les rutes i lloguer de bicicletes, entre d'altres.

Continuar llegint