TwitterFacebookYoutubeRSS

Us fem saber que la carretera N-260 al límit dels termes de Sant Joan de les Abadesses i Ripoll, a l'alçada de Ribamala, està tallada al trànsit a causa d'un esvoranc produït per l'episodi de pluges dels darrers dos dies. Les obres de reparació s'allargaran diversos dies i davant de la impossibilitat de donar pas alternatiu a la circulació es preveu que el tall perduri tot el cap de setmana. La principal via alternativa entre Sant Joan i Ripoll és la carretera de Santigosa (GI-521) que enllaça amb la carretera de Vallfogona (N-260a).

D'una altra banda, el Consell Comarcal del Ripollès ha anunciat que el transport regular de la línia de Setcases a Campdevànol es veurà afectat: els autocars, enlloc de circular cada hora, ho faran cada dues hores a causa dels retards provocats per haver de circular per un recorregut alternatiu (que comporta uns 40 minuts més de trajecte). Pel mateix motiu, el transport escolar i la recollida de residus poden patir retards en el seu servei.

Per últim, us recordem que el Club Triatló de Sant Joan de les Abadesses ha decidit ajornar la XX Duatló de Carretera fins al proper 14 d'abril.


Més informació a:

Servei Català de Trànsit (SCT)
Consell Comarcal del Ripollès
ElRipollès.info
El Ripollès Digital

i a Twitter amb el hashtag #esvorancribamala