TwitterFacebookYoutubeRSS

El Jovent Actiu Santjoaní (JAS) i la Comissió de Festes, organitzadors del concert Primavera Viu, han decidit ajornar el concert que s'havia de fer el proper dissabte 23 de març perquè "la quantitat d'entrades anticipades venudes no permet assegurar ni cobrir els costos totals del concert", segons un comunicat de les dues entitats.

El concert no es suspèn, sinó que s'ajorna, i s'està valorant la possibilitat d'incloure'l dins dels actes de Festa Major de Sant Joan de les Abadesses. Les persones que ja tinguin l'entrada la podran conservar fins que es confirmi la nova data o també la poden retornar al mateix lloc on l'hagin comprada. A aquells que hagin comprat les entrades per internet se'ls retornaran els diners. El JAS i la Comissió han explicat que no ha estat una decisió gens fàcil però que era la més correcte que podien prendre.

Aquest any el cap de cartell d'aquest festival eren els Mishima, un dels grups referents de l'escena musical catalana actual. Els acompanyaven el grup de l'actor i músic Joan Dausà, una de les propostes musicals revelació de l'any passat i autor de la cançó Jo mai mai. També hi havien d'actuar els Pink Poni.

Pàgina oficial del Primavera Viu