TwitterFacebookYoutubeRSS

piscinaLa piscina municipal de Sant Joan de les Abadesses ja està oberta i ho estarà fins a l'1 de setembre, de 10 de matí a 8 del vespre, de dilluns a diumenge. A més, el Club Piscines i Esports Abadessenc (CPEA) ha efectuat un procés de modernització de les seves instal·lacions i serveis per tal de facilitar la pràctica de l'esport.

 En les darrers setmanes s'ha posat en funcionament la pàgina web del club que compta amb notícies, previsió meteorològica i fins i tot un sistema de reserva online de pistes amb accés automàtic al recinte, que es farà a través d'unes targetes que caldrà acostar a uns lectors.

Aquestes mateixes targetes permetran l'accés al recinte, als vestidors i a les pistes de pàdel i tennis. Tots els socis de CPEA la rebran tot i que haurà de ser validada el primer cop que s'hi accedeixi amb el nou sistema. Qui no sigui soci però reservi pista rebrà un codi que haurà d'introduir als diversos punts de control d'accés. Per accedir a la piscina n'hi ha prou amb els carnets que els socis que han rebut casa seva durant aquests dies.

Per a més informació visiteu la pàgina web del CPEA:  www.cpea.cat

 

piscina2El CPEA disposa de dues pistes de pàdel i una de tennis i s'hi pot jugar de nit