TwitterFacebookYoutubeRSS

CONCURSALBERG2La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Sant Joan ha impulsat una activitat en forma de joc que ofereix als usuaris i usuàries de l’Alberg Rural Ruta del Ferro per tal que aquests puguin conèixer millor el poble d’una forma més didàctica i entretinguda. L’objectiu d’aquesta iniciativa és que els visitants de l’alberg no només l’utilitzin per pernoctar i gaudir de l’entorn natural sinó que baixin al poble i coneguin els seus atractius i el seu patrimoni històric.

familia7joverpujol-31030a4f57A través de diverses proves, com si es tractés d’una gimcana, els jugadors han d’anar a visitar racons que difícilment haguessin visitat si no fos pel joc, com ara refugis de la guerra, l’antic safareig, el passeig de l’Arçamala, la muralla... a més dels que ja poden trobar a les guies i mapes. El joc també combina aquestes descobertes amb altres proves més genèriques com aprendre a mesurar l’edat d’un arbre.

Els responsables de l’alberg valoren i puntuen les respostes de la gimcana i s’elabora un rànquing que es pot consultar a la sala principal de l’alberg, on també es pot veure una col·lecció de fotografies dels participants d’aquest concurs.

L’Alberg Ruta del Ferro va començar a proposar Els Secrets de la Baronal Vila de Sant Joan de les Abadesses a finals d’aquest estiu. Tots els usuaris que varen jugar-hi varen omplir una enquesta on valoraven molt positivament aquesta iniciativa.

Més informació:
Pàgina web de Alberg Ruta del Ferro sobre el concurs
L'Alberg Ruta del Ferro a XANASCAT