TwitterFacebookYoutubeRSS

Durant els darrers anys, la Fundació Emma ha tingut com a principals objectius millorar les instal·lacions, adaptar-se a totes les normatives i, sobretot, poder donar un servei segur i de qualitat als usuaris. Per aquest motiu ha dedicat molts esforços a fer totes les obres necessàries i a aconseguir subvencions per poder-les efectuar.

Aquests dies s'estan acabant una sèrie d'actuacions consisteixen, principalment, a adaptar l'edifici a l'actual normativa sobre incendis. S'està construint una nova escala d'emergència, millorant la instal·lació elèctrica, canviant les portes de les habitacions per portes RF (amb materials resistents al foc), instal·lant boques d'incendis, detectors d'incendis i un servei de megafonia de veu per tal d'informar i avisar en el cas d'una emergència. També es sectoritzaran les plantes i les zones de risc del soterrani. A més d'aquestes actuacions per adaptar-se a la normativa, enguany s'ha reparat el teulat per solucionar un problema de filtracions d'aigua. Tota aquesta actuació ha suposat una inversió de 150.000 euros, dels quals 40.000 els ha aportat l'Obra Social de la Caixa.


FUNDACIO EMMALa nova escala d'emergència es construeix per fora l'edifici

El procés de legalització ha estat costós i complicat però, finalment, ha permès que la residència pugui oferir vuit places residencials més i millorar la seguretat de tots els usuaris i treballadors del centre.

Enllaços relacionats:
Fundació Emma