TwitterFacebookYoutubeRSS

L'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses ha adquirit un sistema de microfonia fix per a la Sala de Plens. S'ha instal·lat una taula de so i sis micròfons supercardioides i unidireccionals que permeten captar millor el so de l'orador i reduir el soroll ambiental. A més, també s'ha instal·lat un micròfon sense fil per a les intervencions d'oradors que siguin entre el públic.

Fins ara, quan era necessari utilitzar la megafonia de què disposa la sala per als plens calia utilitzar els micròfons de l'estudi de La Veu, però l'augment del nombre de col·laboradors de l'emissora municipal feia més complicat compartir-los per als dos usos. El nou sistema de microfonia s'ha provat durant les últimes sessions plenàries i, a més de solucionar els problemes de compatibilitat amb el dia a dia de l'emissora, també ha millorat substancialment la qualitat de so dels actes que l'utilitzen. A més, també fan que la sala sigui més polivalent i s'hi puguin fer més actes, ja que la instal·lació és fixa. L'objectiu és dotar la Sala de Plens de diferents equips que permetin disposar dels serveis necessaris (projector, pantalla, internet...) per poder-hi fer actes com presentacions o conferències.

Recordem que La Veu retransmet totes les sessions plenàries en directe i que es poden tornar a escoltar a la pàgina web de l'emissora.