TwitterFacebookYoutubeRSS

L'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses ha dut a terme unes obres de millora a l'antic edifici de lallar d'infants, seu de l'Escola Comarcal de Música del Ripollès a la població. L'actuació ha consistit en el canvi dels tancaments i de les finestres, i en la col·locació d'un aïllant tèrmic a terra que ha millorat el confort de mestres i de l'alumnat. Les millores han tingut un cost de 5.500,00 euros.

Actualment l'escola té 45 alumnes a Sant Joan de les Abadesses, a més de l'alumnat de P4 i P5 que rep classes de forma directa a l'Institut Escola. Entre els centres de Sant Joan i Ripoll hi ha prop de 200 alumnes en total. Majoritàriament hi ha joves i infants, però l'escola és oberta a totes les edats. Com a exemple, l'alumne més jove té 4 anys, i hi ha dues alumnes de prop de 70 anys que aprenen a tocar la bateria i la guitarra. A Sant Joan es fan classes de dilluns a divendres, excepte dimarts, en horari de tarda.

ENTRADAESCOLAMUSICAL'antiga llar d'infants acull, actualment, diverses entitats i organismes

Els 10 mestres que té l'escola ofereixen classes de cant, piano, guitarra, violí, baix, bateria, flauta travessera, clarinet, saxofon... Els professors i educadors recomanen que els infants estudiïn música com a mètode d'autoconeixement i per potenciar les capacitats de concentració, esforç, constància, a més de la satisfacció personal d'aprendre a tocar un instrument.

Més informació:
Blog de l'Escola Comarcal de Música del Ripollès