TwitterFacebookYoutubeRSS

L’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses farà un conjunt d’actuacions al Pavelló Municipal d’Esports per tal d’adequar-lo i millorar-lo per aprofitar l’espai d’una forma més eficient, dinamitzar-lo i fomentar que s’hi puguin realitzar més activitats diferents i en pugui acollir més a la vegada.

Actualment, l’equipament compta amb una sala de gimnàs gran que es dividirà en dues sales més petites, de 75 i 43 metres quadrats, aixecant un envà per separar els dos espais. D’altra banda, es crearà una tercera sala de 30 metres quadrats reduint un magatzem de material adjacent al passadís d’accés a les pistes, que ocupava un espai que excedia el seu ús real. A tots aquests espais s’arranjaran els paviments i s’hi instal·laran nous elements d’il·luminació. A més del reaprofitament i arranjament d’aquests espais, s’adequarà el bar i s’habilitarà un petit rebost.

Finalment, es canviarà el combustible de la caldera de producció d’aigua calenta sanitària dels vestuaris i dels generadors d’aire calent de calefacció, passant de gasoil a gas natural, amb un estalvi energètic entre el 25-30%. Aquest canvi de combustible implicarà la substitució del cremador de gasoil del generador d’aire calent de la pista per un de gas natural. A més, també es substituirà el generador d’aire calent que distribueix calefacció als vestuaris per un de més eficient energèticament i de més potència que també donarà calefacció als gimnasos. Si bé no caldrà canviar la caldera de la calefacció, sí que se substituirà la caldera que produeix aigua calenta sanitària pels vestuaris, i s’hi instal·larà una caldera de gas mural estanca de condensació d’alt rendiment. Les solucions escollides en la millora de la calefacció busca objectiu de millorar l’eficiència de les calderes actuals rendibilitzant-les per aconseguir el màxim d’estalvi amb la mínima inversió. El cost d’aquestes actuacions és de prop de 80 mil euros.

En la línia de dinamitzar el pavelló, en aquestes pròximes setmanes s’han programat diferents tornejos i activitats esportives. Del 2 al 8 de març es disputarà un torneig de tennis indoor i el 22 de març, es durà a terme una jornada dedicada al badminton, que comptarà amb unes classes i demostracions impartides per la Federació Catalana de Badminton.

Per a més informació i inscripcions sobre aquestes activitats podeu dirigir-vos al Pavelló Municipal d’Esports, de dilluns a divendres, de 17 a 20h, o trucant al 972 72 20 50. També podeu escriure un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..