TwitterFacebookYoutubeRSS

Des de fa uns dies ja es pot accedir a l’interior de l’illa de la Colònia Espona des del carrer Joan Maragall, a través d’un pas que s’ha habilitat, com si fos una prolongació del carrer Manigosta, aprofitant la urbanització dels espais adjacents al nou consultori.

S’hi ha construït un sistema de rampes per tal que sigui accessible per a persones amb mobilitat reduïda, i també unes escales que permeten salvar el desnivell existent entre el carrer Joan Maragall i els jardins de la colònia. Aquest espai, que fins ara formava part de la finca, també proporciona accés al carrer a una de les sortides d'emergència del consultori i té diversos espais enjardinats. Part del projecte d'urbanització dels espais adjacents al nou consultori, que contenia la construcció d'aquest pas, ha estat finançat per la Diputació de Girona. Han estat 33.183€ provinents del Pla Especial d'Inversions Sostenibles.

NOU PAS CONSULTORI web-1L'estructura disposa d'unes escales i d'una rampa accessible per a persones amb mobilitat reduïda

NOU PAS CONSULTORI web-2L'accés permet arribar fins als jardins de la colònia Espona