TwitterFacebookYoutubeRSS

Un cop finalitzades les obres d'enderroc de l'edifici on hi havia l'antic consultori local, s'ha construït un aparcament provisional en el solar que s'ha creat en la cruïlla entre la carretera Nacional i el carrer Mestre Ramon Serrat.

Actualment l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses està pendent que el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya iniciï les obres de construcció de les parades d'autobús, que executarà el projecte que ha redactat l'Ajuntament. L'execució d'aquestes obres estan previstes per l'any 2016.

L'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses ha arranjat el solar a fi que pugui servir com a aparcament per a 15 vehicles -una d’aquestes places és per a persones amb mobilitat reduïda o discapacitat- abans no s'iniciïn les obres de construcció de la parada nord. Posteriorment, un cop s'hagi construït la parada, la resta del solar no utilitzat seguirà destinat a aparcament però amb una capacitat menor que l'actual.

Aquesta és una més de les actuacions que ha dut a terme l'Ajuntament per a facilitar l'aparcament als voltants del centre del municipi: creació de la zona verda (destinat a fomentar l'aparcament rotatori en els principals eixos comercials), construcció d'un aparcament provisional al carrer Berenguer Arnau i l’aprofitament de l’espai de la parada d’autobusos a Can Creuet després del trasllat d’aquesta parada a la carretera Nacional.

201508-PARCAMENTS-CONSULTORIFotografia panoràmica dels nous aparcaments provisionals