TwitterFacebookYoutubeRSS

L'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses ha rebut una subvenció de la Diputació de Girona de 4.000 euros per a projectes i accions de promoció econòmica que permetrà contractar un professional del món audiovisual per generar material de qualitat dels establiments adherits a la Unió de Botiguers (fotografies i vídeos), per tal que els puguin utilitzar per actualitzar els perfils a les xarxes socials (o obrir-los si no en tenen), fer anuncis per a mitjans impresos, digitals o per a televisió, en publicacions…

En aquest darrer any, la pandèmia ha accentuat la importància de ser present a internet i d’atraure clients per la imatge dels comerços o per la dels seus productes, o simplement per donar a conèixer la informació bàsica (horaris, situació, menús, ofertes…). Ja era un aspecte molt important per a empreses mitjanes i grans, però ara també s’hi ha tornat per al petit comerç. Sabent que tot això demana un esforç, i que moltes de les persones responsables no tenen la capacitat de tenir cura d’aquests aspectes, l’acció busca dotar d’aquest material, a la vegada que es complementa amb altres que ja s’estan duent a terme per part d’altres entitats, com la de fer acompanyament gestionant blogs, webs i xarxes socials.

Durant aquestes setmanes s’està coordinant el calendari perquè tots els negocis que ho vulguin puguin escollir el dia i l’hora de la gravació, que començaria a finals d’agost. Un cop acabat el treball, s’entregaran les imatges i els vídeos en diverses qualitats i també se’n guardarà una còpia a l’arxiu de l’Ajuntament.

202107 banners logo