TwitterFacebookYoutubeRSS

El SAT Teatre Centre tornarà a portar a escena un dels espectacles més importants per al grup dels darrers anys, el musical Roxie & Velma, basat en el musical Chicago. Es tracta d’un muntatge de gran envergadura pel que fa al nombre d’actors, de tècnics, de decorats i de temps de preparació, que es va estrenar el desembre de 2022 i que, a conseqüència de la bona acceptació que va tenir, es repetirà el dissabte 11 de març.

Hi apareixen prop de vint actors i actrius, amb un equip tècnic encara molt més gran entre els directors i directores, l’equip de vestuari, decorats, perruqueria, so, llum i vídeo, en una obra de gran complexitat amb números de ball i de cant. En total, hi ha prop de 70 persones que fan possible la proposta.

La venda d’entrades es farà per internet a Codetickets.com, i una hora abans de les representacions. Es tracta d’un musical del SAT Teatre Centre, que compta amb l’assessorament tècnic d’ARTIC, i la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, Serralleria Llamas, Pintlac i ILSER.

Repartiment
Mireia Barrera Vicente, Martí Barrera Vicente, Mireia Basagaña Albrich, Pep Carbonell Ortega, Martina Folcrà Planagumà, Lluís Garcia Muñoz, Gil Jordà Soldevila, Anna Garriga Pamos, Judith Morillo Xampró, Maïwenn Palau Coillard, Laura Palau Grabulosa, Oleguer Picola Masó, Abril Pijuan Pérez, Anna Roquer Porta, Marc Roquer Porta, Xevi Soler Rodríguez, Laura Vergés Monturiol. Amb la col·laboració d’alguns alumnes de l’escola de Teatre.

Equip tècnic i direcció
Direcció: Blanca López Pardo.
Direcció musical: Xevi Soler Rodríguez.
Assessorament musical: Marcel Miquel Fageda.
Direcció de vestuari: Maria Cullell Buixasa.
Vestuari: Maria Àngels Cuartielles Campoy, Maria Cullell Buixasa, Txell Descarrega Bonet, Rossi Gómez Mulero, Maia Isern Cortés, Blanca López Pardo, Anna Maria Picart Costas, Rosa Maria Pujol Bosch, Dolors Roca Puigmal, Anna Vergés Cubí.
Direcció producció executiva i escenografia: Víctor Barrera Garcia, Josep Garriga Vergés.
Disseny reixes presó: Arnau Vergés Tejero.
Il·luminació: Pau Clapés Verdaguer.
So: Víctor Barrera Garcia.
Perruqueria: Mireia Corbacho Bernal, Ariadna Gutiérrez Muñoz, Ángela Martínez González, Laia Rota Alguacil.
Regidoria: Jose Alguacil Soriano, Marta Rota Alguacil.

202303 RiVelmusical