TwitterFacebookYoutubeRSS

La carismàtica pianista i compositora Laura Andrés presentarà el seu nou àlbum VENUS al Teatre Centre de Sant Joan de les Abadesses el pròxim dissabte 25 de maig, en el marc del 125è aniversari de l'edifici. Andrés, artista reconeguda i una gran comunicadora, ha creat un espectacle immersiu que promet ser una experiència transformadora per als assistents. El concert, centrat en el virtuosisme del piano combinat amb elements electrònics, bucles de corda i violí, està dissenyat per ser un viatge emocional que, segons testimonis, deixa el públic més feliç del que ha entrat.

Durant la representació, Laura no només actua com a pianista, sinó també com a narradora d'històries, teixint una connexió profunda amb els espectadors a través de moments de màgia pura, emoció intensa, humor i tensió. La resposta emocional que evoca és palpable, segons descriuen els assistents, convertint-se en una experiència compartida de gran impacte.

A més, l'espectacle incorpora una il·luminació làser avançada, que es descriu com el "tercer actor" en aquesta producció. Aquest component no només enriqueix la narrativa musical, sinó que també contribueix a un disseny escènic meticulós i detallista, pensat per impactar i emocionar el públic en cada nota.

Els qui han tingut l'oportunitat de viure aquest espectacle ressalten la seva qualitat i afirmen la seva intenció de repetir l'experiència.

Les entrades ja estan a la venda a Codetickets. El concert compta amb el suport de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses i el Consell Comarcal del Ripollès.

La Laura és una pianista i compositora molt polifacètica que ha treballat en camps ben diferents. De formadora i pedagoga a escoles d’arts i conservatoris fins a la televisió (Operación Triumfo), d’acompanyar la Shakira a Miami fins a Dagoll Dagom o La Cubana, i enguany celebra i empeny el seu projecte personal com a compositora al mateix temps que col·labora amb l’Andreu Buenafuente a TV3. En aquest darrer temps s’ha convertit en una de les pianistes i compositores més conegudes del nostre país, en la línia d’autors com Ludovico Einaudi o Yann Tiersen, però, com diu ella mateixa, essent una dona i… de km 0!

202405 concert andrés

BUF template in development mode. Please use Production for better load times.
Base Close