TwitterFacebookYoutubeRSS

L'Associació Animal Latitude, amb la col·laboració de l'Ajuntament, organitza l'exposició "Ecofeminismes augmentats: Clima, Aigua i Dones", creada pel Grup de Gènere i Ciència de l'Associació Ibèrica de Limnologia. Aquesta mostra, que s'emmarca dins el projecte "Desperta, art i natura" de l'entitat, serà presentat el dissabte 25 de maig a la Biblioteca Municipal Josep Picola, a les 19 h.

L'exposició pretén explorar la interrelació entre el canvi climàtic, els ecosistemes d'aigua dolça i l'ecofeminisme, posant èmfasi en el paper crucial de les dones en la defensa i protecció d'aquests entorns. A través de 8 panells il·lustrats i amb l'ús de realitat augmentada, els visitants podran aprofundir en les connexions entre dones, aigua i canvi climàtic, així com en la història i el present de les dones a la nostra vila i la seva relació amb el riu Ter.

Aquests panells seran exposats en aparadors de comerços locals, creant una ruta artística que permetrà als visitants descobrir l'art en diferents punts de la vila. El projecte es podrà veure fins al 22 de juny.

Cartell de l'exposició