TwitterFacebookYoutubeRSS

L’Atipa’t de Tapes, una de les activitats més destacades del calendari anual, torna a Sant Joan de les Abadesses el pròxim divendres 7 de juny. En aquesta setena edició, la celebració gastronòmica reunirà més de 15 establiments o productors locals a la plaça Major, oferint les seves millors tapes i begudes, a partir de les 20 hores.

Enguany, els establiments participants confirmats fins ara són Noel, Mas Les Feixes, Pastisseria Salvat, Ca la Nati, Cafeteria de l'Abadia, Formatgeria Palou, Cervesa Minera, bar Nervis, Mas El Lladré, Hotel Restaurant l'Abbatissa, Kan Dijous, L'Animalada, Bon Profit, Casa Rudes i Ratafia Moliné. Aquest esdeveniment ofereix una excel·lent oportunitat per gaudir de la variada i rica gastronomia local i de Producte del Ripollès en un entorn festiu i acollidor.

Els tiquets tenen un preu de 2,5 € cadascun i es poden intercanviar per una tapa o una beguda. Per aquells que desitgin gaudir d’una experiència més completa, també s’ofereixen talonaris de 10 tiquets per 22 €. La venda anticipada de talonaris es durà a terme a l’Oficina de Turisme a partir del dimecres 29 de maig. La compra s'ha de fer en efectiu.

L’Atipa’t de Tapes és una iniciativa de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses i la Unió de Botiguers, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona, la marca Producte del Ripollès de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès i la Comissió de Festes. Aquest esdeveniment no només celebra la gastronomia local, sinó que també fomenta el suport als establiments del poble, contribuint a la dinamització econòmica i social. Convidem a tots els veïns i visitants a participar en aquesta mostra gastronòmica i a gaudir d’una nit plena de sabor i bona companyia. No us perdeu aquesta oportunitat per degustar les delícies que els nostres establiments tenen per oferir.

Per a més informació, podeu contactar amb l’Oficina de Turisme de Sant Joan de les Abadesses.

cartell