TwitterFacebookYoutubeRSS

La Fundació La Farga ha anunciat l’obertura de la convocatòria per a les beques 2024, destinades a fomentar el desenvolupament acadèmic dels habitants de Sant Joan de les Abadesses. Aquestes beques són dirigides a estudiants de graus, màsters i doctorats, així com a cicles formatius de grau superior. Es van crear l'any 2004 per al personal de La Farga i les seves famílies, i més tard es va ampliar a habitants de les Masies de Voltregà i Sant Joan de les Abadesses.

Podeu fer la vostra sol·licitud fins al 4 de juliol. Podeu llegir les bases, per saber si podeu optar a una beca, en aquest document.

Si voleu demanar una beca, el procediment és el següent:

1.- Omplir el formulari a la pàgina web de la Fundació La Farga

2.- Un cop omplert el formulari, rebreu un correu electrònic de confirmació, i caldrà que presenteu la documentació que us demanaran, presencialment, a l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, abans del 4 de juliol.

L’acord entre la fundació i la nostra vila es va signar l’any 2018 gràcies a la vinculació de les famílies Fisas i Guixà amb Sant Joan de les Abadesses. Aquestes beques permeten equilibrar les oportunitats dels joves de poble que s’han de desplaçar amb les dels que viuen en zones urbanes.

BUF template in development mode. Please use Production for better load times.
Base Close