TwitterFacebookYoutubeRSS
La celebració del campionat després de l'Abadessenc 3 - Besalú 0. @CE Abadessenc

Sant Joan de les Abadesses viurà dissabte 1 de juny una jornada de celebració dedicada al Club Esportiu Abadessenc pel seu recent campionat al grup3 de Tercera Catalana. L’acte començarà a les 10 del matí amb una recepció oficial a l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, després de la rua dels campions pels carrers de la vila, que arrancarà a les 9.30 h des del Camp Municipal d'Esports. El consistori municipal felicitarà formalment el Primer Equip del Club Esportiu Abadessenc pel seu èxit en el campionat de lliga de la temporada 2023-24 i l’ascens a Segona Catalana.

Després de la recepció oficial, la celebració continuarà organitzada pel Club Esportiu Abadessenc. A partir de les 11 del matí, al Camp Municipal d’Esports, es durà a terme el Memorial Manel Pajares. Aquest esdeveniment inclourà partits amistosos de futbol entre veterans, exjugadors i veterans de l'Abadessenc i del CE Vila de Onda, en honor a la memòria de Manel Pajares, qui fou un referent dins del club.

A les 14 hores, se celebrarà un dinar popular a l’antic Escorxador i, després del dinar, la celebració continuarà amb actuacions de DJ’s.

202405 cartell abadessenc

BUF template in development mode. Please use Production for better load times.
Base Close