TwitterFacebookYoutubeRSS

Amb l’objectiu de contribuir a l’oferta d’oci per a la població de més edat de la comarca, afavorir a la descoberta del patrimoni entre els habitants i promoure la cohesió entre els ripollesos dels diferents municipis, el Consell Comarcal del Ripollès organitza per sisena vegada la Trobada de gent gran del Ripollès. En aquesta ocasió, la destinació escollida és el complex monàstic Món Sant Benet, a Sant Fruitós de Bages. L’esdeveniment se celebra tradicionalment al voltant de la diada de Sant Pere, però, com que aquest any el 29 de juny cau en dissabte, la trobada es farà el dia abans, divendres 28 de juny.

Es tracta d’una iniciativa organitzada per l’àrea de Serveis a les persones del Consell Comarcal del Ripollès, amb el suport dels ajuntaments i en coordinació amb el Consell consultiu de la gent gran del Ripollès.

PROGRAMA I INSCRIPCIONS

En aquesta diada de germanor, enguany els inscrits faran una visita al monestir de Sant Benet de Bages i es durà a terme una activitat sorpresa organitzada pel Consorci de benestar social del Ripollès. La jornada, com cada any, inclourà un dinar el menú del qual serà el següent: canelons de rostit a la modernista, morro de bacallà amb samfaina a la santbenetana i, de postres, mel i mató amb fruits secs a l’estil modernista. El viatge fins al Món Sant Benet es farà amb autobusos que recolliran tots els inscrits als municipis de residència. Les línies i els horaris es comunicaran un cop s’hagin processat totes les inscripcions.

El preu del viatge serà de cinquanta euros i inclou tota la programació, a més de la fotografia de record impresa i el mocador commemoratiu. Les inscripcions ja es poden fer als ajuntaments, als casals de la gent gran o bé clicant aquí. Per apuntar-s’hi cal ser major de 65 anys i resident a la comarca. Hi ha temps fins al 7 de juny.

6a EDICIÓ

La Trobada de gent gran del Ripollès arriba a la sisena edició després del gran interès que han despertat les convocatòries prèvies. En aquelles ocasions, les destinacions han sigut Núria el 2017, el 2018 i el 2023; Montserrat el 2019; la Pobla de Lillet i Castellar de n’Hug el 2022. El 2020 i el 2021 no es va dur a terme arran de l’epidèmia de la covid-19. El 2023 el nombre de participants va ser de 190 i provenien de la majoria de municipis de la comarca.

202406 trobada gent gran

BUF template in development mode. Please use Production for better load times.
Base Close