TwitterFacebookYoutubeRSS

El pròxim dissabte, 8 de juny de 2024, Sant Joan de les Abadesses acollirà la vuitena edició del Ral·li Fotogràfic organitzat pel Grup Fotogràfic Abadesses (GFA). Aquesta competició, oberta a participants de totes les edats, es dividirà en dues categories: una per a menors de 14 anys i una altra per a majors de 15 anys.

Els participants hauran de capturar les seves imatges dins del terme municipal entre les 9 i les 1 hores. La inscripció al concurs té, a més, un caràcter solidari, ja que el GFA donarà 1 € per cada participant a la Fundació Carreras.

Els temes de les fotografies es revelaran a les 9 del matí al Camp Base, situat a la plaça de l’Abadia. Els guanyadors seran premiats amb trofeus, lots de productes i, en el cas de la millor sèrie de la categoria de majors de 15 anys, 300 € i la inscripció del nom del guanyador a la ferradura gegant del poble.

El veredicte es donarà a conèixer de manera telemàtica i es publicarà al canal de YouTube del GFA. Per a més detalls sobre les bases del concurs, els interessats poden consultar la pàgina web dels organitzadors.

cartell cocnurs

BUF template in development mode. Please use Production for better load times.
Base Close