TwitterFacebookYoutubeRSS

Els pressupostos participatius de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses del període 2024-2025 entren a la 3a fase, en la qual se seleccionaran les propostes finalistes en un taller, el 26 de juny. En la segona fase, desenvolupada en les darreres setmanes, els tècnics municipals han valorat un total de 86 propostes ciutadanes, seleccionant aquelles que són viables tècnicament i econòmica.

D’entre totes les propostes presentades, n'hi ha 55 de vàlides, 23 de descartades i 8 que ja estan previstes. Les 55 propostes vàlides s’han agrupat en 33, que són les que passaran a la fase de priorització, després d'ajuntar les que havia fet més d’una persona o col·lectiu. Totes les propostes i els motius pels quals no han estat acceptades, si és el cas, es poden consultar a la pàgina web del procés: participa.santjoandelesabadesses.cat.

Les propostes seran prioritzades en un taller participatiu que tindrà lloc el 26 de juny a partir de les 19 h a la sala de plens de l’Ajuntament. Aquest taller permetrà als ciutadans prioritzar col·lectivament les prop de 10 propostes que passaran a la fase final de votació, que tindrà lloc entre setembre i octubre de 2024.

Cal remarcar que aquest taller té molta importància, ja que les persones que hi assisteixen decideixen quines són les propostes finalistes. La sessió està oberta a tothom i no cal inscripció, no cal parlar en públic, ni conèixer a fons el procés, ni haver-hi participat prèviament.

50.000 euros del pressupost municipal

Els Pressupostos Participatius 2024-2025 decidiran el destí de 50.000 euros del pressupost del 2025. Les propostes aborden temes com la mobilitat i accessibilitat, parcs i zones verdes, enllumenat públic, equipaments públics, serveis i iniciatives socials i culturals.

202406 pressupostos taller

BUF template in development mode. Please use Production for better load times.
Base Close