TwitterFacebookYoutubeRSS

smss bici 2012Sota el lema 'Mou-te en la direcció correcta', del 22 al 29 de setembre Sant Joan formarà part dels municipis de Catalunya que promouran noves formes de mobilitat més sostenibles amb el medi ambient.
Concretament, el proper diumenge 23 de setembre, a les 10.00 h del matí, al Parc de l'Estació, tindrà lloc la 2ª bicicletada popular. Hi haurà dos recorreguts possible, un seguirà la via verda des del Parc de l'Estació fins al Pont d'en Serra (a Rodonella), on hi haurà avituallament per agafar forces i tornar a pujar cap a Sant Joan de les Abadesses o bé seguir per la mateixa via verda fins a l'entrada de Ripoll. Al Parc de l'Estació es donarà un refrigeri i obsequis per a tots els participants. Aquells que no tinguin bicicleta tindran l'opció d'utilitzar el servei de lloguer de bicicletes de l'Alberg de la Ruta del Ferro.

Per altra banda, el dimecres dia 26 de setembre, a les 17.30 h de la tarda, a la Plaça Duran i Reinals, tindrà lloc una caminada saludable. Per realitzar aquesta activitat comptarem amb la presència d'un monitor que explicarà com s'han de seguir els itineraris saludables senyalitzats per l'interior del poble. Hi haurà obsequis per a tots els participants.