TwitterFacebookYoutubeRSS

A continuació hi trobareu el cartell dels cursos i tallers que s'ofereixen al Centre Cívic de Sant Joan de les Abadesses per aquest curs 2023-24.

L'oferta formativa del Centre Cívic està adreçada a tots els públics, independentment de la seva edat, formació o interessos. Per aquest motiu, compta amb una àmplia varietat de cursos, tallers i activitats que s'adapten a les necessitats de tots els públics. En relació a l'àrea d'educació, s'ofereixen cursos d'idiomes i noves tecnologies. A l'àrea d'art i cultura, hi podeu trobar tallers d'art, creativitat, manualitats, patchwork, música, cant... Pel que fa al benestar, s'ofereixen classes de ioga, qigong i mindfulness, i també es pot gaudir d'activitats més lúdiques, com ara el curset de sardanes o classes de country. 

Per informació de les activitats podeu posar-vos directament en contacte amb el formador/a o al correu electrònic Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser. 

FORMACIOCENTRECIVIC2324

Classes gratuïtes d'integració lingüística per a persones nouvingudes
Alumnes de procedència llatina: contacte per a inscripcions o preinscripcions amb el Consell Comarcal del Ripollès (Consorci per la Normalització Lingüística) 972.703.211
Alumnes de procedència no llatina: contacte per a inscripcions amb el Casal de Jubilats 972.806.624 o Whatsapp al 697.625.679 (Josep Zarzuela - professor)

 

AMB EL SUPORT DE:

logo dipsalut